Sikkerhed.

Vær skridtet foran med vores sikkerhedsløsninger

Med vores tjenester inden for sikkerhed slipper din organisation for at bruge tid og ressourcer på at holde sig opdateret på de seneste sikkerhedstrusler. Lad os beskytte din fortrolige information, så du kan sove godt om natten. Vores sikkerhedseksperter kan designe og implementere den bedste løsning til lige præcis din virksomhed.

Vi leverer flere komponenter, som til sammen udgør grunden i en stabil infrastruktur. Vælger du en helhedsløsning, som både fokuserer på beskyttelse, identificering af svagheder, backup og gode gendannelsesmuligheder, er dine data sikret på den bedste måde.

Vores sikkerhedsløsninger kan også købes som tjeneste, hvor vi sørger for driften, så du kan fokusere på virksomheden. Du kan vælge det, der passer bedst til din virksomhed.

  • Sikkert IT-miljø fra infrastruktur til brugerne
  • Rådgivning og analyse af dit nuværende IT-miljø for at identificere områder, der kan forbedres
  • Vores eksperter hjælper med at opsætte og vedligeholde din virksomheds sikkerhedsmiljø
  • Sikker digitalisering

Firewall as a Service

Firewall as a Service (FWaaS) er en tjeneste, hvor vi sørger for dit centrale sikkerhedsmiljø. Løsningen skræddersyes helt ud fra dine behov.

Endpoint Security

I dag er det ikke tilstrækkeligt, at dine brugere kun har installeret antivirusprogram på enhederne. Med Endpoint Security sørger vi helt for sikkerheden i dine brugeres enheder.

End-to-end Security

End-to-end Security er en tjeneste, hvor vi sørger for sikkerheden i hele dit IT-miljø - fra servere og netværk til brugerne.

Antivirus as a Service

Med Antivirus as a Service fra Dustin får du ikke bare adgang til et af markedet bedste antivirus-produkter. Du sikres også, at løsningen til enhver tid er opdateret og får løbende statusrapportering på hele din installation.

Proofpoint as a Service

Ransomware er i dag en af de største sikkerhedsmæssige IT-trusler mod stabilitet og oppetid i dit IT-miljø og en reel risikofaktor for at miste vitale data. Med ProofPoint as a Service sikres du et effektivt beredskab mod at blive ramt af ransomware via din mail.

Vil du vide mere?

Vi giver gerne gode råd og hjælper dig med at finde den rette tjeneste eller løsning til din virksomhed. Udfyld formularen på næste side, så vil en af vores eksperter kontakte dig. Du kan også ringe til os på 7013 7040.

article cover photo

Nyheder og trends

Årets hotteste trends – fra robotter til stemmestyring

For tolvte gang præsenterer analysevirksomheden The Future Today Institute en rapport spækket med de største tendenser inden for teknologi og videnskab. 2019 Tech Trends Report indeholder 315 forskellige trends – 30 procent flere end året før. Her er nogle af de vigtigste.

24 juli 2019
article cover photo

Infrastruktur

Sikring af følsom data i skyen

Den stigende servicificationen i IT-branchen betyder, at stadig mere information håndteres i cloud-tjenester, noget der kræver høj ansvarsbevidsthed fra klienter hos virksomheder, hvor man håndterer sikkerhedsregulerede eller andre følsomme informationer.

12 juli 2019
article cover photo

Infrastruktur

Årsagerne til ukendte IT-fejltagelser

Patientsamtaler lægges ud på nettet, og udenlandske aktører fik adgang til vigtige styresystemer. Det er bare to af de seneste store sikkerhedsbrud. Bag mange af dem spiller den menneskelige faktor en rolle.

10 juni 2019