En fleksibel arbejdsplads
Tag kontoret med dig, og gør det nemt og hurtigt at samarbejde

Hvilke muligheder giver du dine medarbejdere?

Grænsen mellem arbejde og fritid udviskes langsomt, men sikkert, og medarbejderne stiller større krav til deres arbejdsredskaber, end de gjorde før. De vil have balance mellem arbejde og fritid, og de vil kunne arbejde hvor som helst og når som helst.

Hvordan sikrer du, at dine medarbejdere kan arbejde fleksibelt? At de kan dele filer og holde møder uden problemer med teknikken? Og hvordan sikrer du, at vigtige oplysninger sikkerhedskopieres og ikke slipper ud?

”Lige nu er vi allesammen ved lære, hvordan vi kommunikerer med hinanden via digitale mødeværktøjer. Næste skridt bliver at lære os at samarbejde ved hjælp af kunstig intelligens. Denne teknologi findes allerede i dag, men vi er endnu ikke helt parat til at tage imod den.”

– Fredrik Berg, ansvarlig for Digital Workplace og Public Cloud hos Dustin.

Download vores whitepaper, og læs mere om, hvordan du skaber en digital arbejdsplads, som sætter skub i dine medarbejdere og din virksomhed.

Til whitepaper

Vidensbanken

Guide: Sådan bliver din virksomhed mobil

De nuværende teknologiske muligheder gør det lettere end nogensinde at skabe det digitale, mobile kontor og tilbyde medarbejderne friheden til at arbejde, hvor og når de ønsker det. Vejen frem mod dette varierer fra virksomhed til virksomhed, og i denne guide fortæller vi dig om alle de dele, der skal falde på plads, lige fra teknologi til organisation.

Til guiden

Tjenester til en fleksibel arbejdsplads

Modern Workplace

Smart enhedshåndtering, Microsoft 365 og sikkerhed, som giver dig mulighed for at arbejde, hvor du vil

Læs mere

Meeting Room

Brugervenlige løsninger til forretningskritiske møder

Læs mere

Ønsker du tips til, hvordan du skaber en fleksibel arbejdsplads?
Vores specialister fortæller gerne mere!

Inspiration fra Vidensbanken