Grundet juletravlhed kan der forekomme 1-3 dages længere leveringstid.

Infrastruktur og Cloud-tjenester.

Skalerbarhed og fleksibilitet i vores cloud-tjenester

Med en infrastrukturløsning fra os kan du fokusere på din kernevirksomhed, mens vi sørger for driften og for, at du altid har en skalerbar infrastruktur med høj tilgængelighed, performance og sikkerhed.

Vi kan hjælpe dig med at finde de infrastrukturløsninger, som passer bedst til din virksomheds behov. Ud over at levere og installere kundetilpassede IT-løsninger tilbyder vi en række bundlede tjenester. Infrastruktur as a Service (IaaS) er en standardiseret IT-driftstjeneste, som passer til virksomheder, som vil spare tid og penge ved at slippe for vedligeholdelse af sin egen serverpark.

Vi kan sørge for hele eller dele af dit IT-miljø. Du vælger det, der passer bedst til din virksomhed.

I denne film fortæller Daniel Sundregård, Solution Technical Pre Sales Specialist hos Dustin, om tre gode grunde til at flytte det lokale IT-miljø ud i skyen.

  • Hjælp med analyse af nuværende IT-miljø for at identificere områder, der kan forbedres
  • Rådgivning og design af en løsning, der passer til din virksomheds behov
  • Tryghed med høj tilgængelighed, performance og sikkerhed
  • Betal kun for det, du bruger
  • Slip for dyre investeringer i overkapacitet
  • Proaktiv overvågning og support

Hent vores trendrapport
Cloud (pdf 2,9MB)

Public Cloud

Vores samarbejdspartnere sørger for al hardware og software i en offentlig sky. Alle dine brugere får hurtig og effektiv support med i købet. Du sparer på driftsomkostninger og kapitaludgifter, eftersom tjenesten kan op- og nedskaleres ved behov.

Private Cloud

Dine servere ligger i en privat sky, hvor ressourcerne aldrig deles med andre virksomheder. Du får en skalerbar infrastruktur, som kun bruges til din organisation, hvilket giver maksimal kontrol og sikkerhed uden kompromisser.

Hybrid Cloud

Med en hybrid cloud-løsning kombinerer du ressourcer i offentlige og private skyer ud fra de behov, der er i forskellige dele af din infrastruktur. Det kan være en smart løsning, når du begynder at migrere dit eksisterende IT-miljø. Du kan frit vælge, hvordan din hybridløsning skal se ud, og kombinere offentlig og privat sky med hardware i eller uden for huset.

On-site Server

Hvis du vælger vores tjeneste On-site Server, leverer vi høj performance og sikkerhed, hvor servermiljøet håndteres på din egen lokale hardware.

Storage as a Service

Med Storage as a Service (STaaS) placerer du din virksomheds datalagring i en cloud-baseret tjeneste, som er tilpasset til dit eksisterende IT-miljø. Du slipper for at tænke på datalagring og reducerer samtidig omkostningerne for udstyr, licenser og drift..

Disaster Recovery as a Service

Produktivitet og oppetid er i fokus hos langt de fleste virksomheder. Med Disaster Recovery as a Service fra Dustin sikres du et effektivt beredskab, der kan bringe dig sikkert og hurtigt i luften igen, den dag der måtte opstå katastrofe (tyveri, brand, vandskade, alvorligt nedbrud) på din egen serverinstallation.

Backup as a Service

En tjeneste, som giver dig backup tilpasset til din virksomheds behov, samtidig med at du slipper for vedligeholdelse og investeringer i egen hard- og software. Du får fuld kontrol og betaler kun for det, I rent faktisk bruger.

Vil du vide mere?

Vi giver gerne gode råd og hjælper dig med at finde den rette tjeneste eller løsning til din virksomhed. Udfyld formularen på næste side, så vil en af vores eksperter kontakte dig. Du kan også ringe til os på 7013 7040.

Infrastruktur
Trendrapport: Cloud

I den digitale verden er mere eller mindre alt koblet op til skyen. Hvordan skal din virksomheds cloud-konfiguration se ud, og hvad skal overlades til samarbejdspartnere? Hent vores trendrapport ”Cloud” og læs mere.

Arbejdsplads
Sådan får du sikkerhed og brugervenlighed til at gå hånd i hånd

Virksomheder digitaliseres og flere og flere arbejder mobilt, og det øger efterspørgslen på sikre og brugervenlige arbejdspladser. Med Modern Workplace fra Dustin får din virksomhed en komplet arbejdspladstjeneste med alle de nødvendige værktøjer.

Infrastruktur
Shadow IT – hvad går det ud på?

Shadow IT er navnet på de IT-projekter, som håndteres uden for virksomhedens IT-afdeling, eller uden at IT-afdelingen ved, hvad der sker. Læs mere om risiciene ved Shadow IT og de foranstaltninger, IT-afdelingen bør foretage for at beskytte sig.

Vær først med det nyeste