Private Cloud
Dit eget cloud-miljø med garanteret tilgængelighed, fleksibilitet og omkostningskontrol

Med Private Cloud får du dit eget cloud-miljø til din virksomheds serverinfrastruktur med høj sikkerhed og garanteret tilgængelighed til én fast månedlig omkostning. Overdrag ansvaret for administration, overvågning, vedligeholdelse og support af serverparken til os. Skaler op og ned efter behov.

Dette indgår i tjenesten:

flexibility

Fleksibilitet og omkostningskontrol

Undgå at investere i fysiske servere. Betal kun for det, du bruger, og skaler op og ned efter behov.

administration

Overvågning og administration

Vi står for administration og hændelseshåndtering for din serverinfrastruktur og sikrer, at din virksomheds IT-miljø er opdateret og overvåges døgnet rundt. Alarmer identificeres og håndteres proaktivt.

support

Lokal support i verdensklasse

Få adgang til hurtig og effektiv support døgnet rundt, hele året rundt.

backup

Backup

Vi hjælper dig med at sikre dine data, uanset om de findes på en server, en klientcomputer, en mobil eller i skyen.

availability

Tilgængelighed

Vi har 99,9 % tilgængelighed på vores hosting-tjenester. Moderne teknologi, kompetente konsulenter og pålidelig redundans sørger for, at dit IT-miljø altid er tilgængeligt.

green electricity

Grøn strøm

Vores avancerede datacentre drives udelukkende af grøn elektricitet, og vores generatorer bruger miljøvenlig diesel. Strømforbruget er inkluderet i tjenesten.

Avanceret datacenter og selvbetjeningsportal

Tjenesten leveres fra avancerede datacentre, der er sikkerhedsklassificeret efter branchestandarder. Altid med fuld backup, genoprettelse af data og indbygget redundans.

I vores selvbetjeningsportal kan du se i realtid, hvor mange ressourcer virksomheden bruger, og skalere op eller ned efter behov. Du betaler kun for det, du bruger.

Proaktiv IT-drift og
lokal support

Når du vælger at placere din virksomheds serverinfrastruktur hos os, får du adgang til proaktiv drift og lokal support i verdensklasse til faste månedlige omkostninger. Du får også håndtering, administration og hændelseshåndtering af din serverinfrastruktur.

Vores konsulenter sørger for, at dit IT-miljø hele tiden opdateres og altid er tilgængeligt og overvåget alle døgnets timer. Fremtidige fejlkilder og alarmer identificeres og håndteres proaktivt. Hvis uheldet skulle være ude, tager vi det fulde ansvar og løser problemet.

Få inspiration

Thomas Larsson

Kundecase

INVISIO: Stabil IT-drift sikrer fokus på kommunikationsudstyr til verdens brændpunkter.

"Vores cyber security er outsourcet til en tredjepart. Dustin har i den forbindelse taget rollen som vores betroede sparringspartner i valg af denne tredjepart og rådgivning omkring setup. Det betyder, at vi i dag er certificeret og kan levere til blandt andre det amerikanske militær."

– Thomas Larsson, CFO INVISIO

Læs hele interviewet og se filmen

Vil du vide mere om tjenesten?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os på 70 13 70 40.

<