Fokus

Kraftfuld nyhed til de kreative.

Nye Surface Pro giver produktivitet på brugerens betingelser.

Kontakt en rådgiver

Kompromisløs mobilitet med nye Surface Pro

Hvis du er på jagt efter stor kraft i et tyndt format, er der en spændende nyhed, du kan se frem til her til foråret. Det nyeste medlem i Surface-familien tilbyder ultramobilitet på brugernes betingelser.

Hvis du kan lide formfaktoren på 2-i-1-enhederne Surface Pro 4 og Surface Book, bliver du ikke skuffet. Nye Surface Pro beholder premium-følelsen, der har fulgt med siden den første generation af Surface blev præsenteret for snart fem år siden. Så hvad er de seneste nyheder?

– 7. generation Intel Core-processor, bedre performance, en batteritid på 13,5 timer, mulighed for understøttelse af LTE, som er tilslutning til 3G- eller 4G-nettet, samt en opgraderet Surface-pen, siger Sebastian Gode, produktchef for Surface hos Microsoft.

  Markedet for 2-i-1-enheder har eksploderet.

Blæserfri performance

Surface Pro minder meget om forgængeren. Portene er placeret på samme måde, og ældre Surface-tilbehør, som dockingstation, oplader og Type Cover, er stadig kompatible. Rent visuelt har Surface Pro fået blødere og mere rundede kanter, som gør den mere behagelig at holde i. Den nye støtte kan drejes 165 grader, så det er nemmere at tegne på farten. Og eftersom den er blæserfri, er Surface Pro det mest lydsvage familiemedlem nogensinde. Der lanceres også en forbedret Surface-pen, som er fire gange mere trykfølsom end den tidligere generation.

– Vi tager digitaliseringen alvorligt og synes, at det er en selvfølge at kunne lave alle typer af fysiske noter både digitale og søgbare, fortæller Sebastian Gode.

Kreativitet uden begrænsninger

Sebastian Gode lægger vægt på, at grundtanken ved samtlige Surface-produkter er at optimere mulighederne med Windows 10. For nyligt lancerede Microsoft Creators Update, den seneste store opdatering af Windows 10 med masser af nye kreative funktioner. I opdateringen er der blandt andet forbedrede muligheder for oprettelse af 3D-projekter. I Surface-seriens rammer er der muligheder for mobilt arbejde for både ”almindelige” professionelle brugere, performancekrævende gamere, CAD-brugere og arkitekter.

– Surface Pro er en enhed, der følger brugeren hele dagen. Som skitseringsblok i toget til bærbar på mødet og stationær computer vha. dockingstationen på arbejdspladsen. En af de store fordele ved Surface 2-i-1-enhederne er, at de har en aftagelig skærm, som fungerer som fritstående tablet. Muligheden for at skifte mellem tablet og bærbar øger fleksibiliteten endnu mere, siger han.

Bær ikke på mere end nødvendigt

Behovet for produktivitet på farten er stigende, og markedet for såkaldte 2-i-1-enheder har eksploderet.

– En vigtig tanke med nye Surface Pro er, at brugeren ikke skal bære på en masse ting som f.eks. tablet, bærbar computer og notesblok. Du har alt dette, og lidt til, i én enhed.

Sebastian Gode
Produktchef for Surface, Microsoft

Se hele udbuddet fra Microsoft her »