aI airplane arrow-down-small arrow-down arrow-left-corner arrow-left-small arrow-left arrow-right-corner arrow-right-small arrow-right arrow-up-small arrow-up arrows availability awards badge-employee bag button-click-2 button-click calendar-check calendar carrot cart-clock check-box check circle clock close cloud-2 cloud-safe clouds-download clouds-upload code coffee compact compare computer connect-network contact-user contact conversation credit-card delivery-2 delivery desk diploma doc docs document-license download dustin-symbol-inner dustin-symbol-outer dustin-symbol easy-workplace education email-recieve email-send email equality event-micro fabric folder food gallery gaming gift globen graph hamburger headphones heart heart home idea image info-attention info it key kitchen knowledge label laptop leaf list location log-in log-out lounge-zone man-woman market meeting-2 meeting meetings microsoft-365 minus mouse network-wifi-2 network-wifi network office-2 office-3 office-4 office pen phone plus popover-arrow popover-edge-arrow presentation printer question report-doc report-numbers report-stats screen search security-2 security seminar-micro-2 seminar-micro server service services settings shopping-cart-2 shopping-cart-3 shopping-cart-4 shopping-cart-5 shopping-cart silent skip-left skip-right sound speech-bubble-2 speech-bubble star-black-gray star-black star-gray star statistic-2 statistic stop storage switch-account tea-1 tea-2 time-ongoing tomato trash-bin travel upload user-minus user-plus user video-elearnings video-play-button weather-activitet workplace zoom-in zoom-out

Microsoft

Der er ikke mange mennesker, der aldrig har hørt om Microsoft, hvilket ikke er så underligt, eftersom virksomheden spiller en central og vigtig rolle i computerens historie. Virksomheden blev grundlagt i 1975 af Bill Gates og Paul Allen, og der gik kun fem år, inden de skrev kontrakt med IBM om at fremstille et styresystem til virksomhedens computere. Resultatet blev et styresystem, der i dag har legendarisk status; MS-DOS. Læs mere »

Surface-familien

For at kunne gøre dine idéer til virkelighed har du brug for kraftfulde værktøjer, der leverer en perfekt balance mellem fleksibilitet, ydeevne og håndværk. Alle Surface-enheder er designet med dette i tankerne, for at du kan kunne skabe uden at på gå kompromis.

Læs mere

Microsoft Teams

I dag er effektivt samarbejde afgørende for stort set alle virksomheder. Hvert team har samtidig brug for frihed til at samarbejde på en måde, der passer lige præcis til dem. Med Teams i Office 365 opnås effektiviteten via kontrolleret fleksibilitet.

Læs mere

Office 365 abonnement

Arbejd som du vil, stort set overalt. Med Office 365 Business Premium får du mailhosting plus pc-, mobilog webversioner af Word, Excel, PowerPoint, Outlook samt andre værktøjer, der kan hjælpe med at drive og udvikle din virksomhed. Apps er altid opdateret, så de aldrig forældes.

Læs mere

Microsoft 365

M365 er en ”best of Microsoft”-løsning, som kombinerer Office 365, Windows 10 og Enterprise Mobility + Security. Med M365 kan mindre virksomheder få samme sikkerhed som de store virksomheder i en alt-i-én-løsning, som er designet til dagens mobile arbejdsmåder.

Læs mere

Microsoft Server

Med masser af nyheder og opdateringer inden for sikkerhed, hybridløsninger og administration er Windows Server 2019 det oplagte valg for mange brugere.

Læs mere

Skype for Business

Skype-møder giver lyd, video og webmøder på internettet med mulighed for at planlægge et møde i forvejen, eller starte et når som helst. Op til 250 personer kan deltage i et møde, ved hjælp af smartphones, tablets, computere, telefoner og mødelokaleenheder.

Læs mere

Microsoft

Der er ikke mange mennesker, der aldrig har hørt om Microsoft, hvilket ikke er så underligt, eftersom virksomheden spiller en central og vigtig rolle i computerens historie.

Virksomheden blev grundlagt i 1975 af Bill Gates og Paul Allen, og der gik kun fem år, inden de skrev kontrakt med IBM om at fremstille et styresystem til virksomhedens computere. Resultatet blev et styresystem, der i dag har legendarisk status; MS-DOS. MS-DOS blev hurtigt populært, og i 1985, da Microsoft lancerede Windows, skrev de historie. I dag bruger de fleste computere som bekendt en eller anden version af Windows.

Ud over at have udviklet verdens mest populære styresystem til computere, har Microsoft revolutioneret manges på at arbejde på, takket være Microsoft Office og nu Office 365. Hvor mange af jer, der læser dette, har ikke på et eller andet tidspunkt arbejdet i Microsoft Excel eller skrevet noget i Microsoft Word?

Takket være programmer som Outlook, Microsoft Exchange og Windows Server har Microsoft altid været et af basisprodukterne på det moderne kontor, og sådan er det også i dag.

Hardware

Microsoft er ikke kun en af verdens førende softwareproducenter. I de sidste par år er de desuden kommet ind på hardwaremarkedet, og det er gået rigtig godt. De har blandt andet fremstillet en af nutidens mest populære spillekonsoller, Xbox One. Den allerførste generation af Xbox var også en stor succes. Efter erhvervelsen af Nokia producerer Microsoft også mobiltelefoner, og er man på jagt efter en tablet, kan de tilbyde Microsoft Surface.