Fokus

Kompromisløs mobilitet.

Det nyeste medlem af Surface-familien tilbyder ultramobilitet på brugerens vilkår.

Kontakt os

Ønsker du ekstra meget kraft i et tyndt format?

Så er der nu en spændende nyhed, der gør arbejdsstarten endnu mere produktiv. Det seneste medlem i Surface-familien tilbyder ultramobilitet på brugerens betingelser.

Hvis du kan lide formfaktorerne hos 2-i-1-enhederne Surface Pro 4 og Surface Book, bliver du ikke skuffet. Den nye Surface Pro beholder den premium-følelse, som har fulgt med siden den første generation af Surface blev præsenteret for snart fem år siden. Så hvilke er de fedeste nyheder?

– 7. generationens Intel Core-processor, bedre performance, en batteritid på 13,5 timer, mulighed for LTE, som er tilslutning til 3G- eller 4G-nettet og surfe trådløst, samt en opgraderet Surface-pen, siger Sebastian Gode, produktchef for Surface hos Microsoft.

Blæserfri performance

Surface Pro ligner på mange måder sin forgænger. Portene er placeret de samme steder, og ældre tilbehør, som dockingstation, oplader og Type Cover, er stadig kompatible. Uden på har Surface Pro fået blødere og mere afrundede kanter, som gør den bedre at holde i. Den nye støtte kan vinkles 165 grader, så du nemt kan tegne på farten. Og eftersom den ikke har en blæser, er den det mest lydsvage familiemedlem nogensinde. Det lanceres også en forbedret Surface-pen, som er fire gange mere trykfølsom end den tidligere generation.

– Vi tager digitaliseringen alvorligt og synes, det er en selvfølge kunne lave fysiske noter, uanset form, digitale og søgbare, fortæller Sebastian Gode.

Kreativitet uden begrænsninger

Sebastian Gode lægger vægt på, at grundtanken bag samtlige Surface-produkter er at optimere mulighederne ved Windows 10. For nyligt lancerede Microsoft Creators Update, den seneste store opdatering af Windows 10, med masser af nye funktioner inden for kreativitet. I opdateringen finder man blandt andet forbedrede muligheder til 3D-projekter. Inden for rammerne ved Surface-serien er det muligt for både ”almindelige” professionelle brugere og de mere performance-krævende gamere, CAD-brugere og arkitekter at arbejde på farten.

  Surface Pro er en enhed, der følger brugeren i løbet af dagen. Som skitseringsblok på toget til bærbar pc på mødet og stationær computer via dockingstationen på arbejdspladsen. En af de store fordele ved Surface 2-i-1-enheder er, at de har en aftagelig skærm, som fungerer som fritstående tablet. Muligheden for at skifte mellem tablet og bærbar øger fleksibiliteten yderligere, siger han.

Hav ikke mere med end nødvendigt

Behovet for produktivitet på farten er stigende, og markedet for såkaldte 2-i-1-enheder har i de seneste år eksploderet.

– En vigtig tanke med nye Surface Pro er, at brugeren ikke skal have en masse ting i tasken, som f.eks. tablet, bærbar computer og notesblok. Du har alt dette, og lidt til, i én enhed.

Sebastian Gode
Produktchef for Surface, Microsoft

Se hele udbuddet fra Microsoft her »