picture-of-surface-pro-computer

Overgår fantasien

Her kommer mobilen, som ikke kun forbedrer forudsætningerne, men ændrer selve spillereglerne. Med sit rigtig skarpe tredobbelte kamera er Galaxy S21 5G skabt til at gøre hver dag til noget særligt og hvert øjeblik storslået. Lav afstand om til nærbilleder med 30 gange zoom, oplev en udpræget sans for detaljer med 64 megapixel, og indfang alt, hvad der sker, med video i 8K. Og derudover: Avanceret kunstig intelligens, som gør det professionelle arbejde for dig – automatisk.

Desuden tager S21 5G alt det andet et skridt videre. Den er udstyret med vores allerbedste, ultrahurtige skærm på 120 Hz, kraftfuldt og intelligent batteri, maksimal ydeevne med vores mest effektive chip nogensinde på 5 nm – og det hele er samlet i et unikt, eksklusivt design i robust glas og metal, hvor kameraet får et helt nyt udtryk.

Galaxy S21 5G er en mobil som ingen anden, skabt til at du kan gøre det, du ikke troede var muligt.

 • Virkelig skarpt kamera på 64 megapixel, 30 gange zoom og avanceret kunstig intelligens
 • Grænseløst og eksklusivt design i robust glas og metal
 • Dynamisk skærm på 120 Hz giver en revolutionerende følelse
 • Stort og intelligent 24+-timers batteri
 • 5G-klar

Køb nu

Galaxy Buds Pro med i købet

Har du købt en Galaxy S21, S21+ eller S21 Ultra 5G i perioden 3. april – 2. maj 2021, får du et par sorte Galaxy Buds Pro med i købet (værdi 1.699 kr.).¹

Følg trinene herunder for at få dine Galaxy Buds Pro:

 1. Opret en Samsung Account² senest den 13. juni 2021.
 2. Åbn Samsung Members-appen på din Galaxy S21 senest den 13. juni.
 3. Gå til ”Udforsk”, derefter ”Fordele”, og gå ind under den aktuelle kampagne. Bemærk, at der kan gå op til fem (5) arbejdsdage, før tilbuddet kan ses i appen.
 4. Tryk på knappen "Benyt tilbuddet" for at komme til registreringssiden, hvor du tilmelder dig kampagnen og kan uploade din kvittering og indtaste din leveringsadresse. Bemærk, at registreringen administreres og kampagneproduktet udsendes af en tredjepartsleverandør, Veddesta Distributions AB.
 5. Når registreringen er gennemført, vil der blive sendt en bekræftelsesmail til den e-mailadresse, der er knyttet til din Samsung Account, med besked om, at vores logistikpartner har modtaget ordren.
 6. Oplysningerne gennemgås derefter manuelt af Veddesta. Hvis registreringen godkendes, sender Veddesta kampagneproduktet til den angivne adresse efter ca. 4 uger. Vær opmærksom på, at hvis kampagneproduktet midlertidigt er udsolgt, kan der gå mere end 4 uger, før det bliver sendt til dig.
 7. Ved spørgsmål angående kampagnen kontakt Samsung kampagne support på: 701 401 21 eller besøg samsung.com/dk/support/offer/.

1 Dette tilbud gælder kun ved køb af Galaxy S21, S21+ eller S21 Ultra 5G i kampagneperioden 3. april – 2. maj 2021.
2 Opret en Samsung Account ved at gå til ”Indstillinger” → ”Konti og sikkerhedskopiering” → ”Konti” → ”Tilføj konto”. Har du allerede en Samsung Account, kan du logge direkte ind med den. Særlige betingelser gælder for Samsung Account.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for inspiration og tilbud hver uge.