Samsung Flip er en brugervenlig digital flipover, som skaber et innovativt miljø, gode forudsætninger gennem dens mange funktioner og som fremmer samarbejdet på arbejdspladsen og i uddannelsesinstitutionerne.

Teknologien gør den til:

  • en blyant-til-papir-oplevelse
  • en intuitiv brugerflade
  • et alsidigt produkt med fleksible tilslutningsmuligheder
  • et ideelt præsentationsmiddel

Flip’s brugervenlighed gør den nem at gå til, og enheden kan derfor nemt indgå i dine brugeres hverdag. Flip’en kan leveres i henholdsvis 55’’, 65’’ og 85’’.

Til 55’’-skærmen kan der købes en stilfuld og flytbar stander, så den nemt kan transporteres rundt til forskellige rum. Standeren gør det muligt at tilte skærmen, så den kan anvendes i både portræt- og landskabstilstand.

65’’- og 85’’-Flip anvendes typisk i mødelokaler og hænger stationært på et vægbeslag. Uanset størrelsen skaber Flip et miljø, hvor vi kan arbejde smartere, hurtigere og bedre sammen.

Køb produktet

Samsung fortæller mere om fordelene ved Flip

"Sig farvel til tørre whiteboard-penne og fotos af mødenotater i telefonen. Fredrik Degerblom, produktspecialist inden for professionelle skærme hos Samsung, fortæller, hvordan et digitalt whiteboard kan hæve dine møder til et nyt niveau."

Til artiklen