Lenovo hjælper dig med at træffe smartere valg for din virksomhed

Den grønne omstilling går hurtigere og hurtigere i hele samfundet, og Lenovo fortsætter med at gå forrest. Lenovo har et stort udvalg af TCO-certificerede produkter, og deres emballage er fremstillet af biologisk nedbrydeligt materiale fra bambus og sukkerrør. Dette er blot nogle få eksempler på, hvordan Lenovo kan hjælpe din virksomhed med at træffe smartere valg.

Innovationer, der er indbygget i Lenovo-produkter og -løsninger, kan hjælpe dig på vej mod grønnere IT. Lenovo gør det nemmere for dig at arbejde mere effektivt, lige fra mere bæredygtige produktionsmetoder til miljøvenligt produktdesign og ansvarlig drift. Vores teknologier er designet til at minimere dit CO2-aftryk, maksimere genbrug og genanvendelse og opnå længere levetid for produkterne.    


Læs mere

TCO produkter

Hvad indebærer TCO Certified?

En del IT-enheder har en mørk rejse bag sig, der kan involvere konfliktmineraler, socialt ubæredygtig fremstilling og negativ miljøindvirkning. Sådan gør du for at navigere korrekt.

Der kan være tin, tungsten, tantal og guld i din mobiltelefon. Det er råvarerne, der går under samlingsnavnet 3TG, og som kan stamme fra konfliktområder, hvor der eksempelvis anvendes børnearbejde. Som indkøber af IT-udstyr er det ikke let at have styr på leverandørkæder og livscyklusser for vores IT-produkter. Ved at vælge et produkt med en certifiering som eksempelvis TCO Certified tager du ansvar uden selv at skulle indhente detailviden.