En smartere vej fremad – sammen

Det er tydeligt, at det er den rigtige vej frem for organisationer at fremme mere miljøvenlige idéer. Her kan et skift til mere bæredygtige teknologier give en lang række fordele for miljøbevidste virksomheder.

Bæredygtig teknologi til alle

Det kan være en fordel at vælge en partner med det samme idégrundlag, især når partneren kan hjælpe dig med at udvikle din forretning på en række nøgleområder.

Innovationer, der er indbygget i Lenovo-produkter og -løsninger, kan hjælpe dig på vej mod grønnere IT. Lenovo gør det nemmere for dig at arbejde mere effektivt, lige fra mere bæredygtige produktionsmetoder til miljøvenligt produktdesign og ansvarlig drift. Vores teknologier er designet til at minimere dit CO2-aftryk, maksimere genbrug og genanvendelse og opnå længere levetid for produkterne.   

Som verdens førende PC-producent tror Lenovo ganske enkelt på, at de har et ansvar for at levere bæredygtig teknologi til alle. 

Skab en grønnere verden sammen

Lenovo fokuserer på fem områder. Her er nogle succestal for dem.Dyk ned i hvert område og se, hvordan Lenovo kan hjælpe jer med at blive en mere miljøvenlig organisation ved at læse den tilhørende one pager.

ESG OnePager Circular Economy ESG OnePager Energy Conservation ESG OnePager Packaging ESG OnePager Recycling ESG OnePager Social Impact

Designet til at forandre verden hvor som helst

ThinkPad Z13 og Z16, der er fremstillet af 75 % genanvendt aluminium og kommer i komposterbar emballage, er udviklet til dem, der kræver forandring. Det nye smukke design afspejler de ændrede holdninger til teknologi, belastning af miljøet og komponenters oprindelse. Selvfølgelig ser den godt ud. Og den føles endnu bedre.

Læs mere

Smartere teknologi til en lysere fremtid

 • Siden 2008 har vi elimineret mere end 3.100 tons emballage
 • Vi planlægger at fjerne 1 million tons udledning af drivhusgasser fra vores forsyningskæde inden 2025
 • Bærbare ThinkPad-computere vil være 30 % mere energieffektive inden 2030
 • Netto har vi brugt over 55 millioner genbrugsplast i vores produkter og emballager siden 2005
 • I 2025 vil 100 % af vores PC-produkter indeholde genbrugsmaterialer
 • Vi er godt på vej til at genbruge og genanvende 400 millioner kilo udtjente produkter inden 2025
 • Eksperter i inklusivt design vil gennemgå 75 % af vores produkter for at sikre, at de fungerer for alle uanset fysiske egenskaber eller funktionsevne

Opnå klimakompensering direkte ved køb

Med Lenovos klimaprogram, CO2 Offset Service, kan du kompensere for CO2-emissioner i forbindelse med, at du køber nyt udstyr. Formålet med programmet er at hjælpe dig som kunde med nemt at tage ansvar uden at skulle bruge så meget tid på det. 
Hvis du vælger at klimakompensere for dine enheder, får du et certifikat, som du kan bruge til at kommunikere om dit miljøarbejde. På certifikatet angives den nøjagtige mængde CO2, der er kompenseret for.
Det kompenserede beløb investeres derefter af Lenovo i grønne energiprojekter i samarbejde med verdens førende offset-leverandør, ClimeCo. 

Læs mere

Sådan gør du for at lade CO2 Offset Service indgå i dit køb

 • Vælg hvilke produkter, du vil købe
 • Kontakt vores salgssupport, og fortæl, at du vil tilføje Lenovos klimaprogram CO2 Offset Service
 • Vi hjælper dig med at registrere købet sammen med tjenesten
 • Du vil modtage en bekræftelse til godkendelse
 • Du modtager dine produkter med Carbon Offset-mærkning og CO2-certificering

Følgende fire produkter er pakket med Co2 Offset Service og kan købes direkte, uden at du behøver at kontakte vores salgssupport.