Z by HP

HP ZBOOK STUDIO G7

Den nye ultimative standard for de teknisk professionelle

Aldrig har så meget performance været pakket ind i så slankt et design. Styrk dit talent, og design uanede løsninger med den nye standard for mobile workstations.

Ingeniører & arkitekter:

  • Ønsker en mobil enhed, der giver dem friheden til at arbejde og vise illustrationer på farten.
  • Arbejder med 3D CAD- og BIM-software, der kræver avancerede GPU'er (f.eks. Catia, Siemens NX, Creo).
  • Har brug for høj ydeevne til design reviews, herunder support til 3D-design, rendering, visualisering og modellering.
  • Konceptplanlæggere har brug for en bærbar computer med evnen til at understøtte virtual reality-arbejde og rendering i høj opløsning.

Universitetsstuderende:

Har behov for en professionel workstation og enterprise certificering til at køre de mest populære professionelle applikationer som en del af deres ingeniør- og designundervisning.

HP ZBOOK Create

Endelig, den ultimative standard for designeren, uden kompromis

Z Power og performance møder for første gang NVIDIA® GeForce® graphics. Selv de mest komplekse opgaver som at designe, redigere, render, game og streame kan klares hvor og når du vil.

Kreative professionelle & designere:

  • Har brug for nøjagtige farver til avanceret fotografering/redigering, typografi, illustration, design og retouchering.
  • Arbejder i stigende grad med 3D, motion graphics, video og nye use cases inden for virtual reality og simuleringer der kræver høj ydeevne til gengivelser, playback, redigering, tests og import af tunge filer.
  • Har behov for en enhed til at understøtte grafik i realtid, 3D-applikationer, VR-headset kompatible porte og interaktive platforme til at skabe deres indhold.

Spiludviklere:

  • Har brug for nøjagtige farver og kraftig ydeevne til beta testing, preview og implementering.
  • Behov for en enhed til at understøtte grafik i realtid, 3D-applikationer og interaktive platforme til at skabe nye spiltitler.
  • Ønsker at gå ind i udvikling af VR-indhold og har behov for avanceret grafik og VR-headset kompatible porte.

Det er nyt i ZBook Studio G7 & ZBook Create

Grafik

Designet til rendering, design, simulering og analyse med professionel NVIDIA-grafik (op til RTX5000) certificeret og supporteret til de vigtigste professionelle applikationer

Design

Slank og let helt ned til 17,5 mm tynd, under 1,9 kg og en næsten kantfri skærmoplevelse

Batteri

Batteritid op til 17,5 timer giver dig mulighed for at arbejde på farten uden bekymringer

Farver

Præcise og utrolige farver med den næste generation af HPs DreamColor display der tilbyder 1 milliard farver, 100% DCI-P3

Bang & Olufsen lyd

Højtalere som er specielt tunede af Bang & Olufsen omringer dig med et rigt lydmiljø, så du kan lytte til musik, præcis som det var tiltænkt. Indbygget kraftfulde højtalere med 150Hz bas.

Forbliv tilsluttet med Modern Standby

Et komplet nytænkt standy system betyder at du er klar til at arbejde ligeså snart inspirationen rammer. I modsætning til sleep og off mode, gør modern standy det muligt at forblive tilsluttet og er klar til brug, lige når du har brug for det.

HP ZBOOK’s lander til efteråret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked så snart de er på hylderne.

*For mere information om hvordan Dustin behandler dine personoplysninger og hvilke rettigheder du har som registrerede, se venligst Dustins Privatlivspolitik.