Bærbare computere til skole,
hjem eller arbejde.

Overvejer du at købe en ny arbejdscomputer?

Oplev vores brede sortiment af prisbillige bærbare computere og professionelle bærbare computere til virksomheden.

laptop

Vi ved, at det kan være svært at vælge den rigtige bærbare computer. Derfor har vi lavet en laptopguide (link til guiden), som kan hjælpe dig i dit valg.

Læs mere

Bestsellere

Standard

I denne kategori har vi samlet computere, der passer godt til hverdagsbrug. De egner sig til dig, der vil have en enkel computer til f.eks. at gå på internettet, skrive og bruge din netbank.

Til produkterne

Professional

Her finder du vores bærbare computere til dig, der har brug for højere ydeevne. Disse computere er udviklet til at være virkelig stabile, også når de bruges hele dagen, hver dag.

Til produkterne

Workstation

Har du brug for en computer med den bedst mulige ydeevne, så er det her, du skal lede. Her har vi samlet vores workstations, der egner sig virkelig godt til f.eks. lyd, billede og fotoredigering.

Til produkterne

2-in-1

En 2-i-1-computer er en computer, der kan bruges både som tablet og som laptop. De er perfekte til dig, der vil have begge dele, men ikke vil slæbe rundt på mere udstyr end højst nødvendigt.

Til produkterne

Apple

Er Mac det rigtige til din virksomhed?

Apple er kendt for at bygge stabile og stilfulde computere med en rigtig god byggekvalitet. Det har gjort Mac til favoritværktøjet til kreative faggrupper som f.eks. art directors, fotografer og grafikere.

Til produkterne