Tilbehør tablets

I kategorien Tilbehør tablets finder du alt det, du kan tænkes at få brug for til din eller virksomhedens tablet. Dustin har et udvalg af etuier, kabler og ladekabler, stativer og meget mere.

Beskyt din tablet på forskellige måder

Der findes en række forskelligt tilbehør til din tablet, som kan hjælpe med at beskytte den og forlænge levetiden på forskellige måder. Blandt vores tilbehør finder du tasker, covers og etuier til beskyttelse af din tablet. Vi har også flere forskellige produkter, som beskytter din tablet på andre måder. Blandt andet kan du tilkøbe producenternes egne serviceaftaler og garantier eller skærmbeskyttelse til at forhindre ridser og ødelagte skærme. Vi har også låsbare skabe med indbyggede opladere til dem, der har brug for at håndtere flere tabletter samtidig på en nem måde.

Stativer

Vil du bruge en iPad eller en anden tablet ved kassen, som et digitalt reklameskilt eller som et digitalt katalog for kunderne at bladre i? Så anbefaler vi et godt tabletstativ. Vi har alt fra vægbeslag til gulvstativer af forskellig slags. Der er naturligvis flere modeller, hvor du kan låse din tablet fast.

Find det rette kabel her

Filter

kr
kr

Viser 18 af 543 produkter