Philips

Philips fremstiller højtydende skærme, som kombinerer fremragende billedkvalitet med et flot design, og som har fokus på bæredygtighed. Philips' skærme kommer i emballage, der består af 100 procent genanvendeligt materiale, og nogle skærmmodeller er fremstillet af hele 85 procent genbrugsplast.

Philips logo

Ultrawide

Philips ultrabrede skærme forbedrer din produktivitet og effektiviserer dit arbejde med en generøs arbejdsflade, som giver dig to skærme i én! Oplev en krystalklar skarphed og sorter dine workflows med flere åbne vinduer samtidig. Uanset hvad du arbejder med giver en ultrabred skærm dig den plads, du har brug for.

USB-C docking

Med USB C-docking skal du kun bruge ét kabel for at tilslutte alt dit tilbehør til din bærbare computer. Ved at tilslutte alt tilbehør som tastatur, mus og RJ45 Ethernet-kabel til skærmens dockingstation kan du nemt få adgang til alt, du skal bruge, ved hjælp af kun ét kabel. USB C giver dig lynhurtige overførsler og højopløst videostreaming, samtidig med at du oplader din bærbare computer og får et ryddeligt skrivebord.

Højtopløste skærme

Philips HiRes-skærme har paneler med ekstra høj performance, som giver højopløste billeder med levende grafik og skarp præcision. Nyd detaljerede billeder i 4K UHD med Philips UltraClear og få en vild, visuel oplevelse med fyldige farver og uovertruffen kontrast med High Dynamic Range, uanset om du arbejder med tunge, krævende grafikprogrammer eller store regneark.

Artiklar och hållbarhet

Philips bæredygtige skærme er særligt designede til bæredygtig produktivitet og har et energieffektivt design. Emballagen til Philips skærme består af 100 procent genvundne materialer, og visse skærmmodeller er fremstillet af hele 85 procent genvundet plast. Funktionerne PowerSensor og LightSensor reducerer energiforbruget og forlænger skærmens levetid ved at tilpasse skærmens belysning, samtidig med at du får et krystalklart billede.