Vil du gerne have ligestillede møder?

Begrebet ligestilling rummer ret meget. Et mindre omtalt aspekt handler om at give mennesker forudsætningen for at deltage i møder på lige vilkår, uanset om man befinder sig hjemme eller på kontoret.

"Arbejde er ikke længere et sted, vi går hen, men noget vi gør". Har du hørt den før? Det kan være et fortærsket udtryk, men for mange er det trods alt den nye virkelighed. Polys Pro-Grade-løsninger hjælper dig med at skabe ensartede møder.

Det bør ikke spille nogen rolle, om du arbejder hjemmefra, eller om du sidder med kollegerne på kontoret

– Det skal fungere ubesværet og være ens for alle, siger Regional Channel Manager hos Poly, Jon Strindlund.

Uden adgang til avanceret lyd- og videoudstyr i mødelokaler er det svært for medarbejdere, der arbejder hjemmefra, at deltage på lige vilkår. Man ses og høres ganske enkelt ikke lige så godt som på kontoret.

"Med vores Pro-Grade headset, videokameraer, bordtelefoner og højttalertelefoner kan du sikre, at medarbejdere kan deltage i mødet uden at være fysisk til stede i rummet og få en lige så god oplevelse".

Polys løsninger til fjernarbejdere leverer fantastisk lyd og krystalklart billede under videomøder. Den integrerede teknologi, som findes i bærbare computere og smartphones, kan ikke sammenlignes.

"Ved at fjerne forstyrrende baggrundsstøj gør vores løsninger det muligt for dig at samarbejde lige godt, uanset hvor du befinder dig. Hjemme, i hotellobbyen eller i en bil på vej til lufthavnen".