Poly

Poly skaber førsteklasses lyd- og videoprodukter, som giver dig de bedste møder – hvor som helst, når som helst og hver eneste gang. Deres headsets, video- og lydkonferenceprodukter, skrivebordstelefoner, software og tjenester har et smukt design og er udviklet til at skabe forbindelse mellem mennesker med utrolig klarhed. Kvaliteten er professionel, de er nemme at bruge, og de fungerer problemfrit med alle de bedste video- og lydkonferencetjenester. Med Poly møder du ikke kun op - du kommer til at skille dig ud.

Poly HP logo

Produktkategorier

Poly Videoløsninger til mødelokaler

Poly Studio X videobars er radikal enkelhed i en lille og elegant indpakning. Nu kan du samles med andre i et mindre rum og nemt oprette forbindelse i mødelokaler – uanset hvilken video-samarbejdssoftware, du bruger. Oplev lyd i fuld bestyrelseslokale-kvalitet, avancerede kamerafunktioner og trådløs indholdsdeling, så du kan få dit indhold ud på få sekunder – det hele i en elegant videobar.

Poly videoløsninger til hjemmekontoret

De personlige videoenheder i Poly Studio P-serien sikrer, at du altid ser godt ud og lyder bedst muligt. Højtydende kameraer kompenserer for ubalance i belysningen, mens den førsteklasses Poly-lyd finjusteres for at hjælpe dig med at fokusere og udelukke forstyrrelser.

Poly Højtalertelefoner - Sync

Lad os bare erkende det: Lyden på din bærbare computer og smartphone er ikke fantastisk. Du er professionel. Lyd også som en professionel med Poly Sync USB/Bluetooth® smart højttalertelefoner – til bemærkelsesværdige konferenceopkald og musik overalt. Tag den med dig på farten, batteriet holder i timevis. Du vil altid kunne høre og blive hørt.

Poly Trådløse Headsets - Voyager

Trådløse Bluetooth-headsets i topkvalitet. Er du på udkig efter professionel kommunikation på farten? Så har vi noget for dig. Voyager fås i forskellige udformninger, så du kan finde det, du har brug for, uden at gå på kompromis med lyden.

Poly Headsets med ledning - Blackwire

Ett trådbundet headset som fungerar lika bra på kontoret som på resa. Blackwire finns i både mono och stereo och kan anslutas till din enhet med USB/USB-C eller 3,5 mm kontakt. Funktioner som aktiv brusreducering, ekosläckning och samtalskontroll ger dig ett smidigt samtalsverktyg.

Poly Mødetelefoner - Trio

Polycom Trio er designet til at fungere som konferencetelefon og/eller videoløsning. Polycom Trio er smartphonen til alle dine mødelokaler. Med legendarisk stemmekvalitet, kraftfuld video og nem indholdsdeling forvandler Polycom Trio ethvert mødelokale uanset størrelsen til problemfrie arbejdsområder til samarbejde.

Poly Kits

Krystalklar lyd og video i én pakke som er enkel at bruge og nem at konfigurere. Med Poly Studio P5-pakken kan du tage dine samtaler til et nyt niveau. For det første får du et Poly Studio P5-webcam med finjusteret kameraoptik; billedekvaliteten gør at du kommer til at fremstå rigtig godt under samtalen. Derudover får du et avanceret headset eller en smart højtalertelefon med krystalklar lyd. Og takket være Poly Lens er det enkelt for IT at administrere.

Poly Lens Admin værktøj

Med Poly Lens styrkes samarbejdet mellem de ansatte, uanset arbejdsplads eller valg af kompatibelt udstyr. Du får bedre indsigt i udstyrets tilstand og anvendelsesgrad. Og naturligvis færre helpdesk-sager. Det er let. Du kan let komme i gang med fjerntildeling, -overvågning og fejlfinding via et enkelt lag glas.