Næste generations trådløse teknologi

Har du hørt om Logi Bolt? Det er næste generation af trådløs teknologi til mus og tastaturer. Logitechs nyhed hjælper dig med at forbedre brugeroplevelsen og øge produktiviteten.  

Logitech har længe leveret produkter, som hjælper forbrugere med at skabe, kommunikere, arbejde og lære. Både hjemme og på farten.   

Nu vil vi udvide vores ekspertise for at kunne møde de nye IT-udfordringer, som vores kunder møder. 

– Derfor har vi omdefineret og udvidet vores forretningstilbud ved at udvikle Logi Bolt, en ny innovativ trådløs teknologi, fortæller Mathias Johansson, Nordic Senior Key Account Manager B2B hos Logitech. 

Logi Bolt er designet til at gøre det lettere for medarbejdere at håndtere de IT-udfordringer, der kan opstå, uanset om de er arbejder på kontoret eller andre steder. 

– I et hektisk virksomhedsmiljø, hvor man forventer, at mange trådløse forbindelser fungerer samtidig, giver Logi Bolt pålidelighed og stabilitet for opkoblede mus og tastaturer. Desuden bidrager den trådløse teknologi til en både sikrere og hurtigere tilslutning, siger Mathias. 

Høj sikkerhed 

Sikker trådløs tilslutning for mus og tastaturer ved hjælp af Bluetooth® Low Energy Security Mode 1, Level 4, kombineret med Logi Bolt USB-modtager, også kaldet Secure Connections Only Mode. 

Robust signal

Logi Bolts USB-modtager giver en kraftig og pålidelig forbindelse op til 10 meter, også i anstrengte og hårdt belastede trådløse miljøer. Oplev op til otte gange mindre gennemsnitlig forsinkelse sammenlignet med andre trådløse protokoller i virksomhedsmiljøer. 

God kompatibilitet 

Logi Bolt-enheder er mere kompatible end mange af konkurrenterne på markedet, og de fungerer sammen med næsten alle operativsystemer og platforme.