Logitech

Logitech fokuserer på innovation og kvalitet og udvikler tilbehør for at give mennesker en bedre oplevelse i den digitale verden. Virksomheden startede i 1981 med mus, som (helt nyt dengang) muliggjorde intuitiv brug af computeren. De blev verdensførende inden for mus til computere og har genopfundet musen på et hav af forskellige måder for at møde de behov, der er i hurtig udvikling inden for pc og bærbare computere.

Voxicon logo

Produktkategorier

Logitech Mus

Logitech blev verdensførende inden for mus til computere og har genopfundet musen på et hav af forskellige måder for at møde de behov, der er i hurtig udvikling inden for pc og bærbare computere.

Logitech Tastaturer

Skriv med præcision og uden anstrengelser. Tastaturer, som er designet til effektivitet, stabilitet og præcision.

Logitech Headsets

Komforten og designet på Logitechs headset er perfekt til alle med mange møder. Med et sofistikeret design og teknologi leverer Logitechs headset en klar lyd - så dine opkald bliver så produktive og komfortable som muligt.

Logitech Tablet Tastaturer

Lås op for din tablets sande potentiale med Logitech-tastaturer designet til at hjælpe dig med at arbejde, lære og nyde mere.

Logitech Øretelefoner

Få den bedste lyd på videoopkald med Zone Wired Earbuds og Zone True Wireless Earbuds. Disse in-ear høretelefoner har en certificeret støjreducerende mikrofon, ANC og fordybende lyd som er ideel på en travl arbejdsplads.

Logitech Konferencekameraer

Udforsk kameraer til mødelokaler. Alt i en videobar, videokonferencesystemer og bærbare kameraer med højtalertelefon.

Logitech Webcams

Webkameraer til videokonferencer, forretning, uddannelse og arbejde hjemmefra. Webkameraer i høj kvalitet med krystalklare 4K, 1080p eller 720p.

Logitech Dockingstation

Det behøver ikke at være et kompromis at arbejde hjemmefra. Logi Dock er en alt-i-én-dockingstation som gør det let at opsætte hjemmekontoret, reducerer rod på skrivebordet, og får dig til at føle dig mere produktiv som fjernarbejder. Med Logi Dock kobler du let alt til ét sted, og så er den certificeret til brug i forbindelse alle førende videokonference-platforme.