Logitech

Logitech fokuserer på innovation og kvalitet og udvikler perifere enheder, der hjælper mennesker med at få en bedre oplevelse med den digitale verden. Virksomheden startede i 1981 med at fremstille mus, som gjorde det mere intuitivt at bruge computeren. De blev verdensførende inden for mus til computere og har genopfundet musen på dusinvis af forskellige måder for at opfylde de hurtigt skiftende behov fra PC- og laptopbrugere. Deres produkter fokuserer på, hvordan kunder opretter forbindelse til og interagerer med den digitale verden. Designet er altid i centrum for alt, hvad Logitech skaber, på alle niveauer og områder, for at skabe virkelig unikke og meningsfulde oplevelser.

Voxicon logo

Produktkategorier

Logitech Konferencekameraer

Udforsk kameraer til mødelokaler. Alt i en videobar, videokonferencesystemer og bærbare kameraer med højtalertelefon.

Logitech Tastaturer

Skriv med præcision og uden anstrengelser. Tastaturer, som er designet til effektivitet, stabilitet og præcision.

Logitech Mus

Logitech blev verdensførende inden for mus til computere og har genopfundet musen på et hav af forskellige måder for at møde de behov, der er i hurtig udvikling inden for pc og bærbare computere.

Logitech Headsets

Komforten og designet på Logitechs headset er perfekt til alle med mange møder. Med et sofistikeret design og teknologi leverer Logitechs headset en klar lyd - så dine opkald bliver så produktive og komfortable som muligt.

Logitech Webcams

Webkameraer til videokonferencer, forretning, uddannelse og arbejde hjemmefra. Webkameraer i høj kvalitet med krystalklare 4K, 1080p eller 720p.

Logitech Øretelefoner

Få den bedste lyd på videoopkald med Zone Wired Earbuds og Zone True Wireless Earbuds. Disse in-ear høretelefoner har en certificeret støjreducerende mikrofon, ANC og fordybende lyd som er ideel på en travl arbejdsplads.

Logitech Tablet Tastaturer

Lås op for din tablets sande potentiale med Logitech-tastaturer designet til at hjælpe dig med at arbejde, lære og nyde mere.

Logitech Dockingstation

Det behøver ikke at være et kompromis at arbejde hjemmefra. Logi Dock er en alt-i-én-dockingstation som gør det let at opsætte hjemmekontoret, reducerer rod på skrivebordet, og får dig til at føle dig mere produktiv som fjernarbejder. Med Logi Dock kobler du let alt til ét sted, og så er den certificeret til brug i forbindelse alle førende videokonference-platforme.

Vi fokuserer på klimaløsninger

En bedre fremtid for vores planet og vores samfund kræver en anderledes tilgang, der løser store udfordringer uden at skabe nye. Find ud af, hvordan vi baner vejen for nye måder at arbejde på for en bæredygtig, retfærdig og kreativ verden – og hvordan alle kan bidrage. Vi arbejder hårdt på at reducere vores miljøpåvirkning og have en positiv indvirkning på planeten. Vi går over til mere cirkulære materialer og leder efter nye måder til at reducere vores affald og forlænge levetiden for vores produkter, komponenter og materialer.

Designet til at holde

Vores mission er at hjælpe ALLE mennesker med at forfølge deres passioner på en måde, der er god for samfundet og miljøet. Det er grundlaget fra alle designbeslutninger, lige fra materialer og emballage til individuelle kundeoplevelser.

Tydelighed omkring CO2

CO2 er den nye kalorie – vi skal vide, hvor mange vi bruger. Ved tydeligt at vise vores produkters indvirkning på CO2-emissionerne giver vi dig mulighed for at træffe bedre købsbeslutninger.

Giv plasten nyt liv

Vi har en fastlagt plan for genbrugsplast, der fremmer brugen af PCR-plast (Post-Consumer Recycled) som et alternativ til ny plast i vores enheder. Vi anvender genbrugsplast (PCR-plast) til at give plasten nyt liv i stedet for at blive til affald.