Lenovos ThinkPads møder den nye måde at arbejde på 

Når flere og flere arbejder hjemmefra, er den rette teknologi og bevarelse af sikkerheden af stor betydning for kontinuiteten i arbejdsflowet. Lenovos ThinkPad-serie indeholder flere nye løsninger, som imødekommer kravene til det nye arbejdslandskab.

Den nye måde, vi arbejder på, har medført, at behovet for et solidt IT-grundlag er endnu mere afgørende. Mange arbejdspladser er allerede blevet eller vil blive hybride, hvilket betyder, at medarbejderne kan arbejde hjemmefra eller fra andre steder, men også kan møde på kontoret, hvis der er behov for det, f.eks. i forbindelse med et fælles projekt. 

– Virksomheden skal derfor kunne tilbyde digitale løsninger og teknologi, som gør det daglige arbejde og samarbejdet på hybride arbejdspladser så nemt og sikkert som muligt, siger Daniel Lindberg, Country Manager hos Lenovo, Sverige. 

For at arbejdet kan foregå ubesværet, og virksomhedens IT-afdeling kan yde fjernsupport, kræves en gennemtænkt plan og solide sikkerhedsløsninger. 

Vores produkter og tjenester skaber tilsammen et helt ubesværet, hybridt arbejdsmiljø for medarbejderne, samtidig med at organisationens IT-support får overblik og bedre muligheder for at løse udfordringerne. 

– Vores ThinkPads har integrerede ThinkShield-sikkerhedsløsninger og biometriske sikkerhedsfunktioner, som beskytter både dine data og din enhed. Match-on-chip fingeraftrykslæser og en separat Trusted Platform Module (dTPM) krypterer data, hvilket gør hacking vanskeligere, siger Pasi Välimaa, Solutions Technologist hos Lenovo.