Lenovo

Lenovos historie har altid handlet om at forme computerintelligens til at skabe en bedre verden. Med visionen om "Smartere teknologi for alle" redefinerer og udvider Lenovo grænserne for, hvad teknologien kan. Lenovo tilbyder produkter, løsninger, software og tjeneste. Med vores veletablerede partnerskab kan Dustin give dig ekspertise inden for alle de forskellige områder i Lenovos portefølje.

Lenovo logo

Intel® Core™ i7 processor

Produktkategorier

Bærbare computere

Lenovos ThinkPad-pc'er er udviklet til at holde længe, og alle enheder gennemgår hundredvis af kvalitetstests for at sikre holdbarheden. ThinkPads leverer pålidelighed, som du kan regne med. De er udstyret med intelligente kølemotorer, lang batterilevetid og hurtig opladning, og de leverer kraftfuld ydeevne i et letvægtskabinet – alt sammen for at passe til den måde, du arbejder på. Kombiner med Lenovo Go-tilbehør for at bygge bro mellem de afvekslende vilkår ved fjernarbejde og førsteklasses produktivitet.

Stationære pc'er

Lenovo har et bredt udvalg af kraftfulde, højtydende stationære pc'er til professionelle, uanset om du har brug for seriøs computerkraft, elegante og stilfulde stationære pc'er til ethvert formål eller økonomisk overkommelige og kompakte stationære pc'er til kontoret og hjemmet. Lenovos stationære pc'er til erhvervsbrug er udviklet til at maksimere produktiviteten og er certificeret af uafhængige softwareleverandører for deres overlegne kvalitet og pålidelighed.

Workstations

Lenovos arbejdsstationer er kendt for deres holdbarhed. De er designet til pålidelig og fleksibel ydeevne med MIL-SPEC-kvalitetstest. Arbejdsstationerne fra Lenovo leverer den kraftfulde grafik, de højtydende processorer og de skarpe skærme, der kræves til professionelle opgaver. Hver arbejdsstation er bygget til at maksimere din produktivitet, så du kan få mere fra hånden på kortere tid. Lenovos mobile arbejdsstationer kan nemt kombineres med Lenovo Go-tilbehør for at forbedre oplevelsen ved fjernarbejde og få højere produktivitet på farten.

Skærme

Lenovos ThinkVision-skærme er udstyret med funktioner, der forbedrer produktiviteten for den moderne arbejdsstyrke. ThinkVision-skærme er udviklet med komfort, bekvemmelighed og sikkerhed for øje med en utrolig opløsning, kraftfuld farvekvalitet og justerbar lysstyrke.

Tjenester

Lenovo tilbyder en række tjenester sammen med deres enheder. Premier Support er Lenovos avancerede tekniske support til virksomheder, hvor kunden får direkte kontakt til en tekniker, som leverer højt kvalificeret og avanceret hardware- og softwaresupport. Lenovo tilbyder også kunderne CO2-kompensation på et udvalg af deres produkter med deres CO2 Offset Service, der kompenserer for de CO2-udledninger, der er forbundet med din enhed, for at hjælpe dig på din rejse mod bæredygtighed.

SmartOffice

Lenovo SmartOffice leverer personligt tilpassede og professionelle tjenester, der hjælper dig med at få mest muligt ud af innovative teknologier som f.eks. Lenovo ThinkSmart Hub-enheden til mødelokaler. Lenovos ThinkSmart-løsninger gør samarbejdet mere produktivt og behageligt med intelligente enheder, der giver større effektivitet og muligheder for at opfylde dine behov. Få en bedre oplevelse i mødelokalet med ThinkSmart Cam og ThinkSmart Bar, der leverer lyd i professionel kvalitet og video i et bredt synsfelt.

Infrastructure Solutions Group (ISG)

Lenovo Infrastructure Solutions Group (ISG) er leverandør af intelligente infrastrukturløsninger til organisationer af alle størrelser. Vores teknologi og indsigt er drivkraften bag den datacentrerede kerne bag avanceret intelligens inden for detailhandel, produktion, byer, sundhedspleje, finans og meget mere. Via edge og cloud computing, analyser, kunstig intelligens og infrastruktur som tjeneste via TruScale leverer vi smartere teknologi til alle.

Find ud af mere

Mobil (Motorola)

Motorola er velkendt i branchen for sine Android-telefoner af høj kvalitet med imponerende ydeevne og funktioner. Motorolas grundidé er at give dig en smartphone af høj kvalitet med fantastisk batterilevetid, elegant design og innovativ teknologi til en mere rimelig pris.

Bæredygtighed

Lenovo arbejder konstant på at implementere og optimere bæredygtige processer og miljøinitiativer på tværs af alle sine aktiviteter. Gennem brug af mere bæredygtige materialer inden for produktion og emballage samt initiativer inden for cirkulær økonomi er Lenovo dybt engagerede i at maksimere værdien gennem hele levetiden for alle deres produkter. Lenovos løsninger er designet med ESG i tankerne. ESG står for Environmental (miljø), Social (sociale forhold) og Governance (god selskabsledelse). Formålet er at hjælpe kunderne med at nå deres klima- og bæredygtighedsmål.

Sikkerhed

ThinkShield er Lenovos portefølje af sikker hardware, software og tjenester, der leverer den mest omfattende, brugerdefinerbare og komplette sikkerhed og beskyttelse for virksomheden. ThinkShield kan skaleres til at opfylde dine unikke krav og dækker enheder, data, identitet og onlineløsninger, så du er et skridt foran de kriminelle.

Fjernarbejde

De gamle måder at arbejde på fungerer simpelthen ikke længere. Det skaber nye udfordringer og kræver innovation inden for forbindelsesmulighederne. Med den rigtige teknologi og det rigtige udstyr kan medarbejderne udføre deres arbejde på afstand lige så effektivt, som de ville gøre på kontoret. Lenovo dækker dig ind med et årtier langt omdømme for at supportere virksomheder af enhver art med den nyeste teknologi. Kombiner Lenovos ThinkPads og mobile arbejdsstationer med Lenovo Go-tilbehør for at optimere din fjernarbejdsoplevelse med førsteklasses produktivitet.