Er du allerede hybrid, eller kunne du bruge hjælp fra Jabra? 

Kæmper du stadig med dit indbyggede webkamera og de hovedtelefoner, der fulgte med din mobil? Hvis svaret er "ja", bør du se nærmere på Jabras videokonferenceværktøj og headsets, som er udviklet specifikt til professionel brug. 

Når Jabras enheder er udviklet til professionel brug, betyder det, at webkameraer, konferencetelefoner og headsets er certificeret af og til Microsoft Teams og Zoom. Så tilslutningen og samarbejdet går nemt og hurtigt. Desuden er udstyret let at integrere. Læg dertil, at du får et helt sæt af funktioner, f.eks. optimerede samtalekontroller og "optaget-lys", som kan ses 360°. 

Det giver ikke mening at skære en pizza med en ske

Og hurtigløb i hjemmesko er heller ikke en god idé. Giver det derfor mening at bruge udstyr, der ikke er udviklet til professionel brug, når du skal have en vigtig jobsamtale? Jabras Evolve2-serie har avanceret støjreduktionsteknologi og opfylder Microsofts Open Office-krav. Det betyder, at du kan være sikker på at kunne blive hørt klart og tydeligt, selv i åbne og støjende omgivelser. 

Jabra udnytter AI

Videokonferencer er blevet vigtigere end nogensinde, i en ny virkelighed, hvor vi forsøger at bevare kontakten på trods af afstande. PanaCast 20 er næste generation af intelligente, sikre og bærbare videokonferenceværktøjer fra Jabra. Den indbyggede, avancerede AI-teknologi analyserer og justerer dit billede i realtid, så du altid er i centrum af billedet med optimal belysning.