Den hybride arbejdsform stiller nye krav

Vi kan konstatere, at vores måde at leve og arbejde på har forandret sig i forbindelse med pandemien. Og den digitale omstilling stiller helt andre krav. Surface Laptop Go opfylder de høje krav.

Overgangen til den hybride arbejdsform rejser nye spørgsmål om, hvordan vi håndterer personale, data og slutpunkter (enheder, f.eks. computere) på den bedste måde. Kort sagt er der behov for en ny form for slutpunktsbeskyttelse. Data skal kunne beskyttes, uanset hvor du arbejder.

– Det er derfor ikke så underligt, at mere end 50 % af de adspurgte i CIO Pulses undersøgelse, som blev foretaget af PwC i maj 2020, så forbedret websikkerhed og fortrolighed som sin højeste prioritet, siger Helena Kappen, Forretningsområdechef for Surface & Devices hos Microsoft.

IT- og sikkerhedsteams arbejder stærkt på at identificere eventuelle trusler og sårbarheder i hele IT-strukturen. Det er vigtigt at være proaktiv og identificere sårbarheder for at mindske risiciene i hele organisationen. Samarbejde baseret på sikre slutpunktstrategier på forskellige enhedstyper som stationære og bærbare computere, tablets og øvrige enheder skaber et behov for avancerede sikkerhedsløsninger, cloudbaseret distribution og moderne enhedshåndteringsværktøjer.

Microsoft Surface, som drives af Intel, tilbyder de sikreste enhedsegenskaber på markedet, fra enhed til cloud.

"Computerne er kraftfulde nok til at klare arbejdsopgaverne, har god batteritid og er lette at flytte rundt og tage med sig. Samtidig er prisen ikke så høj, som den ofte er, når det kommer til virksomhedscomputere".