Beskyt strømmen i dit hjemmekontor

En god og stabil opkobling er mere afgørende end nogensinde, nu hvor vi arbejder mere hjemme. Med en Back-UPS fra APC by Schneider Electric er du garanteret strømbeskyttelse af al din tilsluttede elektronik.

Én ting er sikker – muligheden for at være konstant opkoblet er en forudsætning for en velfungerende hverdag. Så lad ikke et strømsvigt komme i vejen. Når strømmen afbrydes eller kommer uden for sikkerhedsniveauerne, sørger en UPS straks for, at du får strøm fra reservebatteriet samt overspændingsbeskyttelse af tilsluttet udstyr, der er følsomt over for skift i strømforsyningen. For eksempel dit modem eller din stationære computer.

Vi har en komplet portefølje af strømbeskyttelsesprodukter, lige fra overspændingsbeskyttelse til afbrydelsesfri strømforsyning.

– Til hjemmekontoret tilbyder vi Back-UPS'er til overspændingsbeskyttelse, ekstra udtag og kontinuerlig batteribackup til dine vigtige enheder, fortæller Edita Krkic, Nordic eCommerce Manager hos APC by Schneider Electric.

Når dit hjemmekontor har brug for avanceret ydeevne, anbefaler APC en Back-UPS Pro. Ud over Back-UPS-funktionerne har Back-UPS Pro-serien automatisk spændingsregulering, sinusbølgeeffekt og højere batterikapacitet til at drive vigtige enheder i hjemmekontoret. Det hele i én enhed.

– Vi har arbejdet med strømbeskyttelse i over 35 år og har i dag ikke mindre end 120 millioner installerede enheder. Vores mission er enkel, men vigtig: Vi hjælper både privatpersoner og virksomheder med at beskytte deres elektronik og holde sig opkoblede, siger Edita.