APC

APC er kendt for sin kvalitet, innovation og brancheførende service og support, og måske har virksomheden de fleste anerkendelser i branchen overhovedet. APC arbejder målrettet på hurtigt at levere innovative løsninger på reelle kundeproblemer. Som branchens førende inden for integreret fysisk infrastruktur og software leverer Schneider Electric pålidelige og innovative løsninger under varemærket APC. De hjælper med at holde strømmen tændt og dataene i bevægelse.

APClogo

Bestsellere

Produktkategorier

Smart-UPS

Intelligent og effektiv beskyttelse af strømforsyningen, lige fra grundlæggende niveau til skalerbar driftstid. Ideel til servere, kasseterminaler, routere, switche, hubs og andre netværksenheder. Smart-UPS bruges af IT-professionelle over hele verden til at beskytte udstyr og kritiske data mod kostbar nedetid ved at tilbyde driftssikker, pålidelig strøm og netværkskvalitet. Tårn, rackmontering, rack-/tårnkonverterbar – der findes en model til næsten alle anvendelser og budgetter.

Back-UPS

En UPS-enhed giver garanteret strømbeskyttelse til den tilsluttede elektronik. Når strømmen afbrydes eller kommer uden for sikkerhedsniveauerne, sørger UPS-enheden straks for, at du får strøm fra reservebatteriet samt overspændingsbeskyttelse af tilsluttet udstyr, der er følsomt over for skift i strømforsyningen. APC tilbyder forskellige UPS-løsninger til computere, perifere enheder, netværk, servere, datacentre og anlæg.

Rack og specialskab

I dag stiller en lang række IT-applikationer og -miljøer krav om rackinfrastrukturer, der kan håndtere en kombination af forskelligt udstyr og effektivt styre, overvåge og kontrollere IT-ressourcerne overalt i en virksomhed. APC tilbyder et bredt udvalg af racks, der er optimeret til de udfordringer, som små og mellemstore virksomheder står over for hver dag. Det gælder for eksempel krav om, at du nemt og hurtigt kan installere og organisere dit kritiske udstyr på en velordnet måde ved hjælp af forskelligt tilbehør.

Edge-lösningar

Væksten i intelligente enheder og IoT-løsninger har gjort adgangen til data til et grundlæggende krav, uanset branchen. Denne nye virkelighed giver både nye muligheder og en hel del nye risici. Hvordan sikrer du tilgængeligheden og sikkerheden for dine data? Et logisk trin i denne udvikling er Edge Computing.