Vores egne mærker – styrken ved at være en mindre aktør

Som mindre aktør kan vi drage fordel af vores hurtige omstillingsevne, samtidig med at vi følger de store aktørers initiativer med henblik på at reducere vores CO2-udledninger —  og dermed mindske vores klimaaftryk.

Læs mere: https://www.dustin.dk/baeredygtig/

At vælge den mest bæredygtige løsning

Vi arbejder hele tiden på at mindske vores eget klimaaftryk, og vores mål er at blive klimaneutrale inden 2030.

Bæredygtighed er ikke længere en trend, men noget der vedrører os alle – store som små, virksomhed som privatperson. For os er dette noget der arbejdes på fra mange sider, og en stor del af det går ud på at sammenligne forskellige aktører og muligheder for at kunne vælge den mest miljøvenlige løsning.

Ud over at sikre vores egne produkter gennem forskellige energimærkninger, herunder TCO,arbejder viogså på at erstatte vores plastemballage med bæredygtige alternativer som papir.

Vi arbejder på at udfase PVC fra alle vores kabler og produkter

Helena Jungwirth, Head of Communication, Private Label and Takeback

4 fokusområder for en mere bæredygtig fremtid:

 1. Udfasning af sort plast
  Vi arbejder på at udfase plast så vidt muligt, dels i vores produkter, dels i vores emballage. Vores primære fokus er at udfase sort plast, da det er det mest skadelige. Det gør vi ved at reducere mængden af plast i vores emballage eller ved at erstatte plast med et mere bæredygtigt alternativ som f.eks. papir
 2. Måling af CO2-udledning
  Ved at måle og sammenligne forskellige løsninger i forhold til fragt, materialevalg og emballage kan vi træffe det mest bæredygtige valg for vores egne produkter.
 3. Komprimering af pakkestørrelser
  Ved at komprimere pakkestørrelserne på vores produkter kan vi spare betydelige mængder emballage – og dermed også skåne miljøet.
 4. Brancheinitiativer for produkter og tjenester
  Vi anvender tredjepartsaudit, som sikrer og følger op på vores produkter gennem hele deres livscyklus, fra fremstilling og anvendelse til sluthåndtering. Du kan læse mere om disse her: https://www.dustin.dk/baeredygtig/.