Cirafon

Forlænger levetiden for dit tech-udstyr

Cirafon er udviklet til at beskytte det vigtigste – indholdet. Cirafon er et af vores egne varemærker, og derfor har vi kontrol over produktionen ved at være til stede på fabrikkerne, så vi kan sikre, at alt går rigtigt til. Vores langvarige samarbejde med vores leverandører giver os desuden mulighed for at udvikle nye, innovative produkter, som vi kan tilbyde vores kunder – samtidig med at vi reducerer vores klimaaftryk.

Cirafon logo

Du skal også kunne føle dig tryg ved, at vi tager et socialt ansvar, og at vi tænker på de langsigtede følger af vores handlinger. For eksempel stiller vi høje krav til vores leverandører og besøger regelmæssigt fabrikkerne for at kontrollere, at de lever op til kravene. Vi ved, at vi er en lille spiller i den store verden, men vi ved også, at vi gør verden lidt bedre – og det er vi stolte af.

Bestsellere

Produktkategorier

Cover

Coverets fornemste opgave er at beskytte indholdet mod ydre påvirkninger.Cirafon tilbyder alt fra enklere mobilcovere, som kun skal beskytte mobilen, til covere, der gavner miljøet, fordi de er fremstillet af genbrugsplast. En af de seneste nyskabelser er et mobilcover kombineret med en pung, hvor mobilen nemt kan tages af tegnebogen.

Skærmbeskyttelse

Der skal ikke meget til, før mobilskærmen kan revne. Måske er det derfor, vi dagligt ser revnede skærme omkring os. En revnet skærm gør ikke bare et grimt indtryk, den er også tidskrævende og dyr at reparere. Med skærmbeskyttelse fra Cirafon får du nøje udvalgte og testede covere, som beskytter mod uheld uden at gå på kompromis med touch-funktionen.

Opladere

Hold dig opdateret, og gå ikke glip af noget med opladere fra Cirafon. Opladerne leverer op til 30 watt, tre gange så meget effekt som fra en standardoplader. Det betyder, at du kan oplade din enhed op til 50 % på kun 30 minutter, så du får tid til lave andre ting. Cirafons oplader fås til både Android og iPhone i en række forskellige varianter, som passer til både USB-kabel, stikkontakt eller biloplader.

Powerbanks

Få ting er mere irriterende end et batteri, der pludselig dør. Med powerbanks fra Cirafon får du hurtig og kraftfuld opladning af din mobiltelefon eller tablet, uanset om du er hjemme eller på farten. De fås i flere forskellige udførelser og størrelser – så du aldrig behøver at bekymre dig om, at batteriet skal løbe tør.

Computertasker

Beskyt dit vigtigste arbejdsredskab, når du er på farten, med en computertaske eller skindmappe, der rummer dit vigtigste tilbehør. Cirafon tilbyder eksklusive og moderne tasker, der beskytter med stil.

Rygsække

Uanset om du skal på en vigtig forretningsrejse, vil imponere en kunde eller bare skal på arbejde, kan du stole på en rygsæk fra Cirafon. De er fremstillet i forskellige materialer, størrelser og udførelser, så du kan være sikker på, at du altid holder stilen, samtidig med at dit vigtigste udstyr opbevares sikkert.

Privatlivsfiltre

Beskyt dine vigtigste oplysninger, når du sidder ved computeren, med et privatlivsfilter fra Cirafon. Kun personer lige foran skærmen kan se indholdet, så følsomme oplysninger beskyttes mod nysgerrige blikke. Filtrene fås i forskellige størrelser til både stationære og bærbare computere, så du altid kan være sikker på, at ingen ser dine oplysninger.

Cirafon – er en del af Dustins egne varemærker

Her hos Dustin har vi et af markedets bredeste udvalg af IT-produkter og -tjenester. Siden 2016 har Dustin haft en række af sine egne varemærker – Voxicon, Cirafon, Prokord, Gilford, Tranzip og Acutek – som alle opfylder vores løfte om at tilbyde god kvalitet til gode priser.