• Zyxel

Zyxel

Zyxel blev grundlagt i 1989, og virksomhedens første produkter var forskellige modemmer. I dag er markedet for modemmer ikke særlig stort, og Zyxels fokus er nu skiftet til switche, routere og firewalls. De henvender sig primært til små og mellemstore virksomheder, som har brug for kraftfulde men brugervenlige netværksløsninger. Læs mere »

Zyxel Nebula

Administrer netværket via skyen

Skift nemt mellem stand alone og Zyxels licensfri cloud-platform Nebula uden at skulle installere yderligere soft- eller hardware. Så enkelt er det.

Zyxel Firewall

Beskyttelse mod skadelig kode

Beskyt dig og dit netværk mod skadelig kode og uautoriseret indtrængen. Hold virksomhedens netværk beskyttet mod ydre trusler med en firewall fra Zyxel, så du kan fokusere på din kerneforretning. Beskyt dine kritiske data mod nysgerrige øjne og eksterne trusler.

GS1900-serien

Gigabit-switchene i Zyxels GS1900-serie er perfekte til mindre virksomheder, som ønsker at separere trafikken på deres voksende netværk, men som ikke har adgang til et team af IT-eksperter. Switchene har avancerede funktioner til mere fleksibilitet og bedre kontrol.

Zyxel

Zyxel blev grundlagt i 1989, og virksomhedens første produkter var forskellige modemmer. I dag er markedet for modemmer ikke særlig stort, og Zyxels fokus er nu skiftet til switche, routere og firewalls. De henvender sig primært til små og mellemstore virksomheder, som har brug for kraftfulde men brugervenlige netværksløsninger.

Hvis den beskrivelse passer på dig, anbefaler vi, at du tager et kig på Zyxels sortiment. De har desuden, udover de mere traditionelle produkter, også Powerline-adaptere, der forvandler elnettet til et datanetværk.