Xerox logo

Xerox har en lang historie, der strækker sig tilbage til i starten af 1900-tallet. Dengang hed virksomheden The Haloid Photographic Company og fremstillede fotopapir samt udstyr til fremkaldning. I dag sælger Xerox printløsninger til ethvert behov, fra privatpersoner til virksomheder.

Produktkategorier

Multifunktionsprintere

Her kan du finde en pålidelig kontormaskine, der klarer alt, din virksomheds ansatte kan have brug for. Disse maskiner klarer alt fra scanning og kopiering til at printe via netværket.

Laserprintere

Her har vi samlet forskellige laserprintere fra Xerox. Både dem, der printer i farve og i sort-hvid. Her finder du alt fra maskiner, der egner sig til få udskrifter, til produktionsmaskiner, der arbejder dagen lang.

Forbrugsstoffer

Printeren trænger sommetider til lidt kærlighed i form af toner, blæk, tromler og meget mere. Hvis du har brug for noget af dette, kan du finde det her.

On site-service

Printere kræver, ligesom biler, regelmæssig service for at give de bedst mulige print. Vi anbefaler derfor, at du tilkøber en serviceaftale til din printløsning. Så får du altid hjælp på plads, hvis du får brug for det.

Xerox

Xerox historie begyndte allerede i 1906, hvor virksomheden blev grundlagt som The Haloid Photographic Company. Dengang fremstillede de fotopapir samt andet fotoudstyr, og det er ikke langt fra de produkter, vi kender i dag. Vi springer et par år frem i tiden til 1946. Dette år underskriver Xerox med Joseph C. Wilson i spidsen en aftale med opfinderen Chester Carlson. Carlson havde nemlig opfundet en teknologi, der lagde grunden til de første kopimaskiner. Det blev en enorm succes for Xerox og i 60’erne lancerede de flere revolutionerende produkter.

Der er sket meget siden begyndelsen, men noget, Xerox aldrig stopper med, er at innovere. Et bevis på dette er Xerox PARC, som er et datterselskab, der kun forsker inden for datateknologi og som har opfundet mange smarte produkter i løbet af årene.

I dag er Xerox en af verdens største, når det gælder dokumenthåndtering, og virksomhedens kopimaskiner og printere bruges over hele verden. Så uanset om du er på jagt efter en kompakt laserprinter til skrivebordet eller en multifunktionsprinter til hele kontoret, har Xerox formentlig noget til dig. Xerox fremstiller også forskellige typer scannere for at fuldføre kæden mellem papir og det