Wacom logo

Wacom

Wacom forsyner designere, kunstnere og idéudviklere inden for film, 3D-animation, industrielt design, digital kunst og spiludvikling med avancerede digitale værktøjer og tjenester, der understøtter deres kreative proces. Deres produktsortiment omfatter penneskærme og -tablets, pennecomputere, digitalt brevpapir, software og tjenester. Nøjagtige og brugervenlige digitale penne hjælper dig med at gøre det på en skærm, som du er vant til at gøre på et stykke papir.

Tegning

Tegning er en af de mest basale og geniale måder at udtrykke sig kreativt på. En tegneplade er et smart værktøj til digital tegning og animation, der virker naturlig og præcis. Digital tegning betyder også, at man kan dele sine nye kreationer med venner og følgere på de sociale medier med det samme uden at skulle scanne dem. Wacom har alt, hvad du skal bruge til at slippe kreativiteten løs, lige fra tegneplader, tilbehør og penne.

Design

Kast dig ud den mangefacetterede designverden. Uanset om du vil arbejde med grafisk design, produktdesign eller designe din egen tøjlinje ved at udvikle dine evner inden for modedesign, hjælper en designtablet dig med at tage dit arbejde til nye højder. Wacom har et bredt udvalg af tegneplader og skærme til grafisk design, som hjælper dig med at udvikle dit design og giver dig præcision og kontrol, hvad enten du arbejder med avanceret grafik, produktudvikling eller tegner tøj.

Nedfæld dine idéer

Hvad enten du er studerende og tager notater under foredrag, eller professionel og prøver at nedfælde idéer under teammøder, er de rigtige notatteknikker en sikker måde at booste din kreativitet og dit output på. Undersøgelser har vist, at det hjælper på hukommelsen, hvis man tager notater i hånden, fordi det giver langt bedre plads til at tænke og opsummere, end hvis man tager notater på en computer. Ved hjælp af Wacoms tablets, skærme og pennetilbehør overføres pen- og papirteknikken, så du kan nedfælde dine noter digitalt.

Billedredigering

Redigering og manipulation af billeder er et effektivt redskab til at fremme kreativiteten. Og den gode nyhed er, at du med den rigtige tegneplade, skærm, pen og software nemt kan retouchere og redigere billeder, uanset om du er nybegynder eller ønsker at udvikle dine færdigheder til nye højder.

E-læring

Uden det traditionelle klasseværelse mister undervisere og studerende deres direkte og fysiske interaktivitet. Underviserne har brug for en afløser til de traditionelle whiteboards – steder, hvor de kan skrive formler og ligninger og vise deres tankegang i visuelle formater. Undervisere og studerende har brug for at samarbejde og kommentere hinandens arbejde, så de kan se og forstå idéer i realtid. Wacoms tegneplader til undervisning og læring er ideelle redskaber til at overvinde de nye udfordringer ved fjernundervisning. Med dem er det nemmere for undervisere at undervise og studerende at lære.

Hjemmearbejde

Uanset hvilke udfordringer med hjemmearbejde du står over for, hjælper Wacom dig med at udføre dit arbejde optimalt – hvor og når som helst. Uanset om dit job kræver mange kommentarer, videokonferencepræsentationer eller behov for at samarbejde om dokumenter, kan Wacoms digitale tegneplader og penne hjælpe dig ved at gøre det nemmere at interagere med og inddrage dine kolleger.