Voxicon

Med sit brede sortiment af IT- og multimedieprodukter til hjemmet og kontoret vil Voxicon være det naturlige valg for dig, der vil have meget kvalitet for pengene. Fælles for alle vores områder er, at vi ønsker at give dig samme oplevelse og kvalitet, som du tidligere har forbundet med dyrere produkter – og når det kommer til service og garantier, vil vi være de bedste i klassen.

Voxicon logo

Du skal også kunne føle dig tryg ved, at vi tager et socialt ansvar, og at vi tænker på de langsigtede følger af vores handlinger. For eksempel stiller vi høje krav til vores leverandører og besøger regelmæssigt fabrikkerne for at kontrollere, at de lever op til kravene. Vi ved, at vi er en lille spiller i den store verden, men vi ved også, at vi gør verden lidt bedre – og det er vi stolte af.

Bestsellere

Produktkategorier

Headsets

Giv arbejdsdagen lidt ekstra med et headset fra Voxicon. Voxicon tilbyder prisbillige headsets, hvor både design og kvalitet er i fokus. Vælg mellem duo- og monoversion afhængigt af, hvor meget eller hvor lidt kontakt du vil have med omverdenen under dine samtaler. Voxicons headsets er optimeret til Skype, Teams og andre virksomhedsrelaterede møder, som kræver samtaler af den højeste kvalitet.

Skærme

Skærmen er et af de vigtigste redskaber til at kunne arbejde effektivt eller spille på det allerhøjeste niveau. I Voxicons sortiment findes skærme til alle behov og anvendelsesområder, uanset om du søger efter en prisbillig skærm til hjemmekontoret eller en 4K-skærm med høj opløsning til film, gaming eller 3D-gengivelse. Fælles for alle Voxicon-skærmene er, at du kan regne med kompromisløs kvalitet, og at du får rigtig meget for pengene.

Interaktive skærme

Interaktive skærme bliver mere og mere populære. Det er ikke så mærkeligt, når man tænker på, hvor meget mere man får ud af og kan gøre med en interaktiv skærm, sammenlignet med et traditionelt whiteboard. Til notater direkte under mødet, til at tegne, oprette dokumenter eller hente grafer ind midt i mødet. Voxicon tilbyder interaktive skærme af højeste kvalitet, så du kan tage dine møder til det næste niveau. Og blive endnu mere kreativ.

Offentlige skærme

Offentlige skærme er et must til konferencer, messer eller andre større arrangementer med et større publikum. I Voxicons sortiment finder du et bredt udvalg af offentlige skærme i størrelser fra 55" til utrolige 98". Alle skærmene er tilpassede til erhvervsformål og klarer op til 15 timers brug.

Mus og tastaturer

Forkæl dig selv med en mere behagelig og kreativ arbejdsdag med Voxicons mus og tastaturer. Voxicon tilbyder mus og tastaturer til forskellige behov og situationer, trådløse modeller til dem, der gerne vil være fri, og standardmodeller med ledning til dem, der kræver absolut præcision. I sortimentet finder du også perifert udstyr til gameren af absolut højeste kvalitet, altid til den rigtige pris.

Webkameraer

Et godt webkamera kan afgøre, hvordan et møde går. Det letter kommunikationen betydeligt, uanset om du har videosamtaler med vennerne på den anden side af jorden eller under forretningskritiske møder. Derfor er det yderst vigtigt, at dit webkamera er af højeste kvalitet, så du får mest muligt ud af dine videomøder. Voxicon tilbyder en række webkameraer af høj kvalitet til overkommelige priser med forskellig opløsning afhængigt af dine behov. Vælg mellem HD, Full HD eller 2K, og tag dine videomøder til næste niveau.

TV

Uanset om du skal bruge dit TV til storslåede filmeventyr i sofaen derhjemme eller til professionelle præsentationer i mødelokalet, så findes der et TV til netop dine behov i Voxicons sortiment. Voxicon tilbyder en række forskellige smart-tv'er i forskellige størrelser og opløsninger. Vælg mellem Full HD- og 4K-opløsning i modeller fra 32" op til 98" Altid i god kvalitet, og altid til en god pris.

Højttalere

Livet bliver sjovere med bedre lyd. Med Voxicons Bluetooth-højttalere lytter du uden forhindringer til din yndlingsmusik – uanset hvor du befinder dig. Imponer dine kolleger ved at tage højttaleren med på kontoret, eller overrask vennerne, næste gang I tager til stranden. Til enhver lejlighed tilbyder Voxicon højttalere af højeste kvalitet i en række forskellige farver og modeller, til indendørs og udendørs brug, eller hvorfor ikke til dit næste dykkereventyr med en af vores vandtætte modeller.

Høretelefoner

Et par gode høretelefoner gør livet lidt sjovere, uanset hvor du er. Voxicon tilbyder høretelefoner en til række forskellige anvendelsesområder og behov. Vælg den type, der passer til dig, og gå på opdagelse i Voxicons brede udvalg af hovedtelefoner i en række forskellige design. Du kan vælge mellem in-ear, over-ear eller on-ear, alt efter hvad du foretrækker. Luk lyden ude, og fokuser på det, du er i gang med, ved hjælp af et par støjreducerende høretelefoner, eller oplev total frihed med et par trådløse Bluetooth-høretelefoner til lange gåture eller flyrejsen. Uanset hvad du leder efter, kan du altid regne med kvalitet i topklasse til en god pris, når du vælger Voxicon.

Voxicon – er en del af Dustins egne varemærker

Her hos Dustin har vi et af markedets bredeste udvalg af IT-produkter og -tjenester. Siden 2016 har Dustin haft en række af sine egne varemærker – Voxicon, Cirafon, Prokord, Gilford, Tranzip og Acutek – som alle opfylder vores løfte om at tilbyde god kvalitet til gode priser.