Cherry logo

Sony

Gå på opdagelse i det brede sortiment af stilrene Sony-kvalitetsprodukter hos Dustin. Med høretelefoner og højttalere fra Sony får du god lyd, og med tv og mobil fra Sony får du et naturligt og virkelighedstro billede.

Mest solgte produkter

Produktkategorier

Sony høretelefoner

Sony tilbyder høretelefoner af højeste kvalitet, uanset om du er på udkig efter et par true wireless-høretelefoner, som er nemme at have med rundt, eller et par støjreducerende høretelefoner, der lukker omgivelserne ude. Oplev det brede sortiment af Sony-høretelefoner hos Dustin.

Sony Kamera

Sony har et bredt udvalg af systemkameraer, kompaktkameraer, kameraobjektiver og tilbehør. Hos os kan du købe Sony-fotoprodukter, lige fra startmodeller til professionelt kameraudstyr.

Sony højttalere

Hos os kan du købe trådløse Sony-højttalere i forskellige størrelser. Uanset om du vil have en højttaler med på stranden, i rejsetasken eller til en fest, så har Sony højttaleren til dig.

Sony TV

Sonys TV-apparater er velkendte for deres naturlige farver, stærke kontrast og detaljerige billede. Med et Sony-produkt får du den ultimative spil-, sports- eller filmoplevelse. Køb dit Sony TV hos Dustin.

Sony Mobil

Uanset om du bruger din smartphone til spil, foto eller bare til at holde kontakt med dine nære og kære, så har Sony mobilen til dig. Oplev Dustins udvalg af Sony Xperia-smartphones.

Sony Playstation

Med PlayStation 4 og PlayStation 5 træder du ind i en anden verden og tager kontrol over eventyret. Køb spillekonsol, spil og tilbehør hos Dustin.

Om Sony

Sony blev grundlagt lige efter anden verdenskrig (1946) af Masaru Ibaku og Akio Morita. Virksomheden startede i Tokyo og beskæftigede sig i begyndelsen med at reparere radioer. Der gik dog ikke længe, før firmaet havde bygget Japans første båndafspiller.

Mens man i USA brugte den nyudviklede transistorteknologi til militære formål, valgte grundlæggeren Masaru Ibaku at bruge den til kommunikation. Selvom de ikke var de første til at bygge transistorradioer, fremstillede man de mest fremtrædende radioapparater.

Sony skrev historie, da de i 50'erne udviklede den første radio, der kunne være i en lomme. I 60'erne blev der fremstillet titusindvis af radioer, som blev eksporteret til hele verden, ikke mindst USA. I 1967 lancerede de den mindste radio nogensinde, TR-63, som blev en verdenssucces.

Det brede produktsortiment gør Sony til en af verdens største producenter af hjemmeelektronik. De er kendt for tv-apparater af høj kvalitet og virkelig gode lydprodukter. Sony står også bag en af verdens bedste spillekonsoller, Sony PlayStation. I dag er Sony nok mest kendt for sine mobiler i XPERIA-serien, Sony BRAVIA TV, støjreducerende høretelefoner og bærbare Bluetooth-højttalere.