Hear the Difference

Det er det der særlige øjeblik. Det øjeblik, hvor du pludselig bliver opmærksom på noget nyt i din yndlingssang, en lille lyd du aldrig har lagt mærke til før, og så er det, som om du hører sangen igen for allerførste gang. Det øjeblik er målet for os. Læs mere »

PXC 550-II Wireless
1. klasses samtalekvalitet

Et specialdesignet 3-dobbelt mikrofon-array gør det nemt at holde forbindelsen under samtaler. Adaptive Noise Cancelling registrerer og fjerner baggrundsstøj og sikrer exceptionel klar tale, så dine samtaler og talekommandoer aldrig går tabt.

MOMENTUM

Sennheiser Momentum

Designet til brugere, der sætter pris på dygtigt håndværk og kærlighed til detaljer. MOMENTUM-serien demonstrerer Sennheisers besættelse af den perfekte lyd. Du vil høre det i detaljerne, den krystalklare lyd og i de funktioner, som gør hver lytteoplevelse rigere og mere personlig. Du vil opleve det i de førsteklasses materialer, i designet og i finishen. Så snart du ser dem. Så snart du holder i dem. Og hver gang du lytter.

TRÅDLØSE HØRETELEFONER

Høretelefoner, der ikke holder dig tilbage

Du vil blive overrasket over, hvor godt det føles at kunne bevæge sig frit, imens du hører din favoritmusik. Nyd den legendariske Sennheiser-lyd og og -kvalitet - helt uden ledninger og kabler.

SENNHEISER

Høretelefoner, du gerne vil have

Uanset hvad du forventer af dine høretelefoner eller dit headset, så er der en Sennheiser-model, der passer til dig og som giver dig en konstruktion af høj kvalitet og den legendariske Sennheiser-lyd.

Sennheiser

Hear the Difference

Det er det der særlige øjeblik. Det øjeblik, hvor du pludselig bliver opmærksom på noget nyt i din yndlingssang, en lille lyd du aldrig har lagt mærke til før, og så er det, som om du hører sangen igen for allerførste gang. Det øjeblik er målet for os.

For i 75 år har Sennheiser været dedikeret til at skabe dette særlige øjeblik for dig, hvor du konstant genopdager musikken.

Samtidig er vi verdensførende inden for lydinnovation i studiet, på scenen og i laboratoriet. Men frem for alt har denne familieejede virksomhed altid stræbt efter det sublime. Noget, der altid har været in hos feinschmeckere inden for lyd, professionelle lydfolk og mennesker, der virkelig kan høre forskellen.