Prokord

Prokord har et bredt udbud af prisvenlige kabler og netværksprodukter, som hjælper dig med at arbejde så effektivt som muligt. I sortimentet finder du, ud over de mest almindelige kabler, alt fra adaptere til vægbeslag.
Læs mere »

Netværkskabler

Prokord har et bredt udbud af prisvenlige netværkskabler af høj kvalitet for sikker og hurtig opkobling. Netværkskablerne fås i forskellige længder og modeller, og du bestille alt fra 1,5 meter til en hel rulle.

AV-kabler

Se film og video uden begrænsninger med Prokords videokabler. Samtlige kabler i sortimentet er af høj kvalitet, er nøje testet og giver dig optimal billedkvalitet. Videokablerne fås i forskellige længder og til en række forskellige porte, som f.eks. HDMI, VGA, DisplayPort og DVI.

Adaptere

Prokord har adaptere til de fleste behov, som f.eks. video- og USB-adaptere. Adapterne er af høj kvalitet og er nøje udvalgt og testet.

USB- og lydkabler

Prokord har et bredt sortiment af USB- og lydkabler, uanset hvilken formfaktor eller enhed, du bruger. Altid på lager og til konkurrencedygtige priser.

Stikdåser

I Prokords sortiment fås en række forskellige stikdåser og kontakter af høj kvalitet, med eller uden strømafbryder.

Vægbeslag

Med Prokords beslag af høj kvalitet kan du nemt montere skærme og tv i f.eks. mødelokalet eller receptionen.

Beslag

Ved at montere din skærm direkte i skrivebordet får du en større arbejdsoverflade og flere muligheder for at vinkle skærmen.

Prokord

Prokord har et bredt udbud af prisvenlige kabler og netværksprodukter, som hjælper dig med at arbejde så effektivt som muligt. I sortimentet finder du, ud over de mest almindelige kabler, alt fra adaptere til vægbeslag. Og du kan være sikker på, at du får et produkt, der er nøje udvalgt og testet.