Prokord

Prokord sørger for, at du kan arbejde mere effektivt takket være det rigtige tilbehør. Blandt produkterne finder du alt fra kabler til vægbeslag og kontorborde, som letter arbejdet betydeligt.

Voxicon logo

Du skal også kunne føle dig tryg ved, at vi tager et socialt ansvar, og at vi tænker på de langsigtede følger af vores handlinger. For eksempel stiller vi høje krav til vores leverandører og besøger regelmæssigt fabrikkerne for at kontrollere, at de lever op til kravene. Vi ved, at vi er en lille spiller i den store verden, men vi ved også, at vi gør verden lidt bedre – og det er vi stolte af.

Bestsellere

Produktkategorier

Portreplikatorer

Har du svært ved at få tilslutningerne i din computer til at række til? Så vælg en dockingstation. Dockingstationen er kompakt og optager minimal plads på skrivebordet, samtidig med at den har alle de porte, du kan tænkes at få brug for til at arbejde effektivt.

Kabler og adaptere

Prokord tilbyder et stort udvalg af kabler og adaptere af høj kvalitet til forskellige anvendelsesområder.

Kontormøbler og tilbehør

Prokord tilbyder kontormøbler, som giver dig de optimale forhold for et komfortabelt og ergonomisk arbejdsmiljø. Tilbehøret giver smarte og flotte løsninger.

Smart Home – produkter

I Prokords Smart Home-sortiment finder du produkter inden for overvågning, belysning og fjernstyring, som gør det muligt at koble alt til en enkelt app via din telefon. Tænd og sluk lyset, når du er på farten, sluk for kaffemaskinen, eller se, hvem der ringer på døren, når du ikke er hjemme. Med Smart Home-produkter fra Prokord kan du føle dig tryg og samtidig øge din effektivitet.

Prokord – er en del af Dustins egne varemærker

Her hos Dustin har vi et af markedets bredeste udvalg af IT-produkter og -tjenester. Siden 2016 har Dustin haft en række af sine egne varemærker – Voxicon, Cirafon, Prokord, Gilford, Tranzip og Acutek – som alle opfylder vores løfte om at tilbyde god kvalitet til gode priser.