Gilford

Gilford er det smarte valg for dem, som vil have meget for pengene. I sortimentet finder du forbrugsstoffer til dine printere på kontoret eller hjemmekontoret, som f.eks. toner og blæk. Du kan du være sikker på, at du får et produkt, der er nøje udvalgt og testet. Velkommen til vores store sortiment af forbrugsstoffer til printere.

Voxicon logo

Vores løfte

Med Gilford kan du også føle dig tryg ved, at vi tager et socialt ansvar, og at vi tænker på de langsigtede følger af vores handlinger. For eksempel stiller vi høje krav til vores leverandører og besøger regelmæssigt fabrikkerne for at kontrollere, at de lever op til kravene. Vi ved, at vi er en lille spiller i den store verden, men vi ved også, at vi gør verden lidt bedre – og det er vi stolte af.

Produktkategorier

Toner

Gilford tilbyder en fuldt kompatibel tonerpatron med samme funktionalitet som en mærkevare, men til en betydelig lavere pris. En kompatibel tonerpatron indeholder som regel også mere toner end en patron fra originalmærket. Gilfords tonerpatroner er fremstillet i henhold til ISO 9001- og ISO 14001 og er velegnede til daglige udskrifter.

Blæk

Gilford tilbyder en fuldt kompatibel blækpatron med samme funktionalitet som patroner fra originalmærker – men til en betydelig lavere pris. En kompatibel blækpatron indeholder som regel også mere blæk end en patron fra originalmærket. Gilfords blækpatroner er fremstillet i henhold til ISO 9001- og ISO 14001 og er velegnede til daglige udskrifter.

Guide – Blæk og toner

Hos Dustin guider vi dig igennem med et praktisk værktøj, hvis du leder efter den rigtige toner eller blæk til netop din printer. Her kan du se, om Gilford kunne være dit næste valg, når du skal købe blæk eller tonere.

Gilford – er en del af Dustins egne varemærker

Her hos Dustin har vi et af markedets bredeste udvalg af IT-produkter og -tjenester. Siden 2016 har Dustin haft en række af sine egne varemærker – Voxicon, Cirafon, Prokord, Gilford, Tranzip og Acutek – som alle opfylder vores løfte om at tilbyde god kvalitet til gode priser.