EPOS

EPOS leverer løsninger af høj kvalitet til virksomheder og gaming. Med banebrydende lydteknologi vil de frigøre menneskelig potentiale og fuldende lydoplevelsen, levere innovativt design og performance i alle deres løsninger med lyd.

Kontorpersonale

Du kan regne med klar og tydelig lyd - selv i det mest hektiske arbejdsmiljø. Komfort og frihed dagen lang. Elegant design og holdbar kvalitet samt brugerfokuserede funktioner, som patenterede ActiveGard®, der beskytter dig mod potentielle risici med pludselige høje lyde.

Callcenter

Når samtalen betyder alt

Opnå en problemfri oplevelse med IMPACT – en produktserie med førsteklasses redskaber for optimal komfort, enkel opkaldshåndtering og rig, naturlig lyd. Pålidelig, intelligent teknologi filtrerer uønsket støj væk, forbedrer lyden og øger din effektivitet.

På farten

Arbejd – på din måde

Når verden er dit kontor, kan du nyde ADAPT – en alsidig produktserie, som fungerer på din måde.

Opnå fejlfrie forretningssamtaler og forøg koncentrationen med et headset, som tilbyder Active Noise Cancelling (ANC) og er optimeret til musik.

Mødelokale

Optimeret teamwork

EXPAND-linjen er en førsteklasses serie af samarbejdsredskaber til professionelle, der kræver en smart samarbejdsoplevelse - uanset hvor de er.

Klasseførende stemmeoptagelse betyder, at alle i rummet kan høres klart og tydeligt, så dine møder bliver mere effektive og produktive.

Tilbehør til headset

EPOS-headsets og konferenceløsninger er designede til at fungere godt sammen med din telefon, enhed eller UC-løsning på arbejdspladsen. Se et udvalg af EPOS-reservedele og tilbehør til dit produkt længere nede.

EPOS Manager

Software

Behold kontrollen over alle dine lydenheder. Analysér brugen af udstyret og få et indblik i, hvordan du kan arbejde smartere.

Med EPOS Manager får du et gratis håndteringsværktøj, som gør det muligt for dig at opdatere på dine betingelser, udenfor almindelig arbejdstid, for at sikre maksimal produktivitet.

Lær EPOS at kende

EPOS leverer lydløsninger af høj kvalitet til virksomheder og gaming. Med banebrydende lydteknologi vil de frigøre menneskelig potentiale og fuldende lydoplevelsen, levere innovativt design og performance i alle deres løsninger med lyd.

Demant A/S og Sennheiser Electronic GmbH & Co. KG har tidligere tilkendegivet, at deres fællesprojekt Sennheiser Communications A/S vil udvikles i nye konstellationer. I 2020 vil projektet ophøre, og forretningssegmentet Mobile Music-headsets vil i fremtiden indgå i Sennheisers Consumers-virksomhed. Enterprise Solutions og Gaming-headsets vil udvikles som den nye, uafhængige virksomhed EPOS, under den globale koncern inden for audio- og høreteknologi Demant. EPOS vil fremstille og sælge Sennheiser Communications eksisterende portefølje til virksomheder og gaming under det dobbelte varemærke EPOS | SENNHEISER, samtidig med at man introducerer en ny, EPOS-mærket produktportefølje.