Cirafon

Cirafon er leverandør af mobil- og computertilbehør, som f.eks. skærmbeskyttelse, tasker og powerbanks. Produkterne er nøje udvalgt og testet for at klare hverdagens udfordringer.
Læs mere »

Mobilcovers

I dag har vi mobiltelefonen med os overalt, og derfor er det vigtigt, at vi beskytter den så godt som muligt. Uanset om du vil have et enklere cover eller et lækkert etui i læder, har Cirafon den rigtige løsning til dig. En smart nyhed er Cirafons kombinerede mobilcover og pung, som er let at variere, eftersom det er nemt at adskille mobiltelefonen fra pungen.

Skærmbeskyttelse

Man behøver som regel kun at tabe sin mobiltelefon en enkelt gang, før skærmen går i stykker, og det kan være dyrt og tidskrævende at reparere. For at beskytte din telefon mod diverse skader bør du derfor altid bruge skærmbeskyttelse. Cirafon tilbyder nøje udvalgt og testet skærmbeskyttelse, som giver en slidstærk overflade uden at gå på kompromis med touch-funktionen.

Mobilopladere

Cirafons mobilopladere fås til både iPhone og Android og i en række forskellige varianter såsom USB-kabel, vægkontakt og biloplader. Opladerne er på op til 2,4 A, hvilket er dobbelt så meget som en standardoplader, og de leverer altid den maksimale strøm, der skal til for at oplade din mobil. Det betyder, at du kan oplade din enhed op til 40 procent hurtigere og dermed spare flere timers opladetid.

Powerbanks

Oplad batterierne på farten med Cirafons powerbanks. I sortimentet finder du alt fra kraftfulde powerbanks til opladning af din mobiltelefon eller tablet til kompakte og mere bærbare powerbanks.

Derfor er glas bedre end plast

Vælger du skærmbeskyttelse af glas, får du en langt bedre følsomhed kombineret med en suveræn slagfasthed. Et skærmglas er desuden nemmere at sætte på, og du får en hård overflade uden luftbobler, som man ellers ofte ser under plast. Med et skærmglas mærker du ikke, at der sidder noget på displayet, og du bevarer den samme touch-funktion, som du har uden beskyttelse.

Dobbelt hastighed

Vil du spare flere timers opladetid? Ved at vælge en 2,4 A-mobiloplader fra Cirafon kan du lade din mobiltelefon op på den halve tid i forhold til, hvis du bruger den oplader, der følger med, når du køber mobiltelefonen. Du kan også oplade to mobiltelefoner lige så hurtigt, som du oplader én mobiltelefon med den originale oplader.

Cirafon

Cirafon er leverandør af mobil- og computertilbehør, som f.eks. skærmbeskyttelse, tasker og powerbanks. Produkterne er nøje udvalgt og testet for at klare hverdagens udfordringer.