Canon

Canon er en af Japans største virksomheder, og deres historie går helt tilbage til 30’erne. De fleste forbinder formentlig Canon med kameraer, selvom de også har foden indenfor på flere andre områder. Læs mere »

Printere

Hvis du er på jagt efter en printer til virksomheden, anbefaler vi, at du undersøger Canons sortiment. Canon har et bredt sortiment med forskellige typer printere, så uanset om du skal bruge en multifunktionsprinter, en laserprinter eller en fotoprinter, bør du kunne finde en passende model her.

Storformatsprintere

Sommetider har man brug for at printe større ting end de almindelige standardstørrelser. Du skal måske printe plakater, store tegninger eller andre dokumenter, der kræver mere overflade. Så kan det være, du skal bruge en storformatsprinter. Her har vi samlet alle de modeller fra Canon, du kan vælge mellem.

Foto og video

Canon er en af verdens førende producenter på foto- og videoområdet. Uanset om du arbejder som professionel fotograf eller har brug for et almindeligt kamera til at dokumentere med, så har Canon noget for dig. Her har vi samlet alle deres kameraer samt tilbehør, og hvis du skal bruge hjælp, skal du ikke tøve med at kontakte vores specialister.

Dokumentscannere

Få en konkurrencemæssig fordel med lynhurtige dokumentscannere. Drop papiret, og effektivisér dine forretningsprocesser, reducér driftsomkostningerne, og opnå større effektivitet. Med en dedikeret scanner kan du behandle dokumenter hurtigere og nemmere. Takket være plug-in-pakken har brugerne mulighed for at scanne direkte fra CaptureOnTouch til en række cloud-tjenester.

Canon

Canon er en af Japans største virksomheder, og deres historie går helt tilbage til 30’erne. De fleste forbinder formentlig Canon med kameraer, selvom de også har foden indenfor på flere andre områder. 

Canons historie er fuld af teknologiske præstationer og innovative teknologier, særligt på fotoområdet, men også inden for printere og lommeregnere. En af Canons helt store milepæle i nyere tid er kameraet EOS 300D, som var det første rigtige spejlreflekskamera til forbrugere.

I dag er Canon blandt de førende virksomheder, når det gælder digitalkameraer, og de fleste har hørt om systemkameraerne i EOS-serien, de populære IXUS-kameraer samt de avancerede kompaktkameraer i PowerShot-serien. Ud over kameraer, er printere også et af Canons største produktområder. Canon producerer alt fra storformatsprintere i imagePROGRAF-serien til PIXMA-fotoprintere og i-SENSYS-laserprintere. Uanset hvilken type printer, du er på jagt efter, har Canon højst sandsynlig en model, der passer lige præcis dig.

Meget mere

De stopper dog ikke der. Ud over kameraer og printere producerer Canon også højkvalitative projektorer til hjemmebrug og til professionel brug. De satser desuden stort på bevægelige billeder og fremstiller nogle af verdens bedste videokameraer og forbrugerkameraer med navnet LEGRIA. 

Sidst, men ikke mindst, producerer de også scannere, CanoScan, og lommeregnere.