Barco logo

Barco

Involver nemt hele dit team med Barco ClickShare. Når du træder ind i mødelokalet med din laptop, tilsluttes du automatisk til skærmen, webkameraet og højttalerne. Med et enkelt klik starter du mødet. Dine mødedeltagere kan derefter nemt tilslutte sig mødet og føle sig lige involverede og engagerede, uanset hvor de befinder sig.

Videobar til engagerende, ubesværet trådløs konference

CClickShare Bar Core er en CO2-neutral alt-i-én-videobar, der muliggør engagerende og ubesværet trådløs konference med enhver videokonferenceplatform. Sammen med den 5-årige garanti minimerer denne løsning implementeringskompleksiteten, minimerer fejlpunkter og reducerer de samlede ejeromkostninger ved at konsolidere alle samarbejds-, lyd- og videofunktionaliteter i en enkelt enhed.

Find ud af mere

Mest solgte produkter

Hvad Barco ClickShare kan gøre for dig

Optimeret til samarbejde

Oplev problemfri interaktion og produktive møder, hvor alle tydeligt kan høres og ses, uanset om du arbejder hjemmefra eller på kontoret. Barco ClickShare forenkler samarbejdet i stedet for at komplicere det.

Tilpasset til dig

Brug dit eksisterende mødelokaleudstyr, eller prøv vores alt-i-en-løsninger til problemfri tilslutning til din bærbare computer og videokonferenceplatform i alle typer mødelokaler. Dine gæster kan derefter tilslutte fra en hvilken som helst enhed.

Forenkler din arbejdsdag

Gennemfør møder af høj kvalitet fra din bærbare computer uden besvær med kontrolpaneler, adgangskoder eller kabler. Lige så nemt som at foretage et opkald.

Giver dig tryghed

Føl dig tryg i dit hybride arbejdsmiljø med sikre, stabile, holdbare og brugervenlige indbyggede funktioner. Samtidig sikrer regelmæssige opdateringer, at dit system altid er opdateret.

Hvorfor skal du vælge Barco ClickShare?

Gratis prøveperiode

Prøv Barco ClickShare gratis i 30 dage, og oplev, hvad det kan gøre for dig og din virksomhed. Installer nemt din enhed, overvåg og optimer den på afstand. I mellemtiden kan du og dit team nyde godt af et mere engagerende samarbejde og øget produktivitet. Og alle mødedeltagerne kan bidrage effektivt, uanset hvor de befinder sig.

Udskift din nuværende løsning

Maksimer din mødeoplevelse med den nyeste generation af Barco ClickShare-enheder. Desuden får du rabat på en ny ClickShare-model, når du udskifter din gamle Barco-enhed eller konkurrerende enhed.

Få 5 års garanti

SmartCare er en gratis servicepakke, der medfølger ved køb af alle Barco ClickShare konference- og præsentationsenheder. Det giver dig økonomisk forudsigelighed, hurtig udskiftning af hardware og ekspertsupport fra Barco med partnere i op til 5 år.

Produktkategorier

ClickShare Videobar

Barco ClickShares videobar leverer video i høj kvalitet, krystalklar lyd og mere sidestillede møder i små til mellemstore rum. Oplev enkelhed og sikkerhed ved den traditionelle ClickShare-løsning uden at skulle købe separat tilbehør til rummet.

ClickShare Conference

Barco ClickShares konferencesystem gør det nemt at tilslutte tilbehør til videosystemer og dele indhold på tværs af forskellige videotjenester. Sig farvel til tekniske problemer, og nyd godt af hurtigere, nemmere og mere effektivt videosamarbejde.

ClickShare Presentation

Barco ClickShares trådløse præsentationssystem gør det muligt for brugere i rummet at dele indhold fra en hvilken som helst enhed på kun 7 sekunder. Uanset om det er et lille, mellemstort eller stort møderum, optimeres hvert rum til et sted, hvor trådløse præsentationer bliver mere effektive.

Barco

Barco designer teknologi, der muliggør smarte løsninger over hele verden. De udvikler visualiserings- og samarbejdsløsninger, der hjælper dig med at arbejde sammen, dele indsigt og betage publikum. Deres fokus er på tre kernemarkeder: Enterprise (fra møde- og kontrolrum til kontorlandskaber), Healthcare (fra radiologiafdelingen til operationsstuen) og Underholdning (fra biografer til livebegivenheder og attraktioner). I 2018 realiserede Barco et salg på 1.028 milliarder euro. De har et globalt team på 3.600 medarbejdere, hvis passion for teknologi manifesteres i 400 tildelte patenter.