Barco

Barco designer teknologi, der muliggør smarte løsninger over hele verden. De udvikler visualiserings- og samarbejdsløsninger, der hjælper dig med at arbejde sammen, dele indsigt og betage publikum. Deres fokus er på tre kernemarkeder: Enterprise (fra møde- og kontrolrum til kontorlandskaber), Healthcare (fra radiologiafdelingen til operationsstuen) og Underholdning (fra biografer til livebegivenheder og attraktioner). Læs mere »

ClickShare Conference

Clickshare Conference tilsluttes trådløst til dit udstyr i mødelokalet for mere fordybende møder. På mindre end 7 sekunder konfererer, samarbejder og klikker du fra din egen enhed med dit foretrukne konferenceværktøj.

Læs mere om Clickshare Conference Se alle Clickshare Conference

ClickShare Wireless Presentation

Har du behov for den klassiske ClickShare? Fortvivl ikke, Barco tilbyder en forenet delingsoplevelse fra huddle til boardroom med verdens førende løsning indenfor præsentationer.

Læs mere om Clickshare Presentation Se alle Clickshare Presentation

Barco

Barco designer teknologi, der muliggør smarte løsninger over hele verden. De udvikler visualiserings- og samarbejdsløsninger, der hjælper dig med at arbejde sammen, dele indsigt og betage publikum. Deres fokus er på tre kernemarkeder: Enterprise (fra møde- og kontrolrum til kontorlandskaber), Healthcare (fra radiologiafdelingen til operationsstuen) og Underholdning (fra biografer til livebegivenheder og attraktioner). I 2018 realiserede Barco et salg på 1.028 milliarder euro. De har et globalt team på 3.600 medarbejdere, hvis passion for teknologi manifesteres i 400 tildelte patenter.