Fokus: Printere.
Fokus: Skrivare.

Mød printguruen fra Canon

Den 1. september 2013 blev Dustins printafdeling stærkere med en rigtig tung hvervning. Paul Lacopie har, med næsten 20 år ved Canon, arbejdet i mange forskellige roller og vil nu løfte vores printteam yderligere. Vi bød ham velkommen og hørte, hvad han havde at sige til sin nye rolle, og hvordan printmarkedet ser ud i dag.

Hvordan ser din rolle hos Dustin ud?

I rollen som Sales Manager Print Solution er det mit ansvar at opbygge printafdelingen, som lige nu består af 14 kollegaer. Selv om afdelingen kun har eksisteret i ca. et år, er samtlige kollegaer gamle kendinger i branchen. Nogle af os har mere end tyve års erfaring fra branchen – med andre ord, vi kender alt til løsninger inden for print. Jeg vil også pointere, at printområdet ikke kun handler om print. Vores ambition er selvfølgelig at tage et helhedsansvar over kundens totale dokumenthåndtering. Jeg tænker først og fremmest på smarte løsninger, som håndterer kundens behov for bl.a. dokumentsikkerhed, scanning, arkiveringsløsninger, distribution og genoprettelse af dokumenter

Hvilke trends ser du på printmarkedet?

En trend, vi har set inden for dokumenthåndtering i de senere år, er, at kunden ser på den traditionelle printleverandør med en hvis skepsis. Absolut intet ondt ment om de leverandører og forhandlere, som kun repræsenterer ét mærke (monobrands), men flertallet af kunder i dag søger forhandlere, som har flere mærker og efterspørger forhandlere, som kan tilbyde flere forskellige løsninger fra flere leverandører (multibrands). En forhandler, som har en bred vifte af løsninger, har en betydelig større mulighed for at være fleksible sammen med kunden, og de har dermed bedre muligheder for at tilgodese kundens differentierede behov inden for dokumentløsninger.

Trenden inden for dokumentløsninger er helt tydeligt, at kunden ønsker at integrere sin infrastruktur inden for it med traditionelle dokumentløsninger fra printbranchen. Kunderne vil gerne effektivisere håndteringen af indkøb, drift og opfølgning. Årsagen til dette er simpel: Stordriftsfordele giver besparelser både i direkte omkostninger ved indkøb, men også ved driften af disse i it-løsninger.

Hvad er fordelen ved at vælge Dustin som printpartner?

Med Dustin som partner tilbydes du stor fleksibilitet, både i valget af løsning, men også i det finansielle oplæg.

Vil du vide mere?

Kontakt os på: [email protected]