Fokus

Mobilitet.

Eksperterne giver gode råd om smarte produkter, der gør dit arbejde mere effektivt – hvor og hvornår du vil.

Fokus

Fuld mobilitet på dine vilkår

Den teknologiske udvikling inden for mobilitet går stærkt, og i dag kan du arbejde når det passer dig; på mobilen, tabletten eller den bærbare computer. Vi har spurgt fem eksperter om, hvordan deres ultraportable produkter kan gøre dig mere effektiv på farten.


Patrik Andersson, tablet manager, Lenovo

Tre smarte trends inden for mobilitet

4G-opkobling, 2-i-1-enheder og virksomhedsspecifikke apps. Det er funktioner, der i dag efterspørges af mobile brugere, ifølge Patrik Andersson, tablet manager hos Lenovo.

Læs hele artiklen »


Tobias Bjarnelind, Samsung

Beskyt følsom information på mobilen

Sikkerhed er formentlig ikke det første, du tænker på, når du vælger arbejdsmobil, men det er et vigtigt aspekt i en mobil hverdag. I takt med, at følsom virksomhedsinformation gemmes på telefonen, er der brug for sikker lagring, adgang og mulighed for hurtigt at slette dele af indholdet. Tobias Bjarnelind, Product Manager Mobile Solutions hos Samsung Electronics, lægger vægt på, hvor vigtigt det er at have sikker adgang til relevant information, også når du arbejder uden for kontoret.

Læs hele artiklen »


Anders Bo Forsdahl, HP

Mobilitet uden kompromisser

Flere får hele verden som arbejdsplads, og nutidens mobile arbejdsmåde stiller krav til såvel sikkerhed som vægt og performance i de enheder, vi bruger. Anders Bo Forsdahl, chef for business notebook hos HP, tipper om, hvordan du bedst forbereder dig på alle de udfordringer, der møder forretningsrejsende i dag.

Læs hele artiklen »


Remi Hariz, Microsoft

Bedre performance og lettere end nogensinde

Til dig, der sommetider arbejder på farten og ikke vil gå på kompromis med ydeevnen, har Microsoft fremstillet den nye Surface Pro 4, en mobil workstation, som både er en tablet og en smart bærbar computer. Med et forbedret tastatur, større skærm, Windows 10 og en ekstra trykfølsom Surface-pen er det endnu nemmere at arbejde hvor og hvornår, du vil.

Læs hele artiklen »


Elina Helmer, Client Solutions Marketing Manager, Dell

Effektiv udnyttelse af rejsetiden

De rigtige værktøjer giver dig mulighed for at arbejde effektivt og få nem adgang til jobrelaterede oplysninger på toget, flyet eller hjemmefra. Den moderne arbejdsplads bevæger sig i retning af mere mobile løsninger, hvilket stiller krav til de produkter, der følger trenden. Elina Helmer Engblom, Client Solutions Marketing Manager hos Dell, giver os sine bedst tips til smarte mobile løsninger.

Læs hele artiklen »

Alle produkter