Øg effektiviteten med RollerMouse Red

Med fantastisk følelse og præcision i et pænt ydre gør RollerMouse Red dig mere produktiv i din hverdag. Du effektiviserer arbejdet foran computeren og slipper for at bruge tid og energi på unødvendige bevægelser.

I dag benytter de fleste en computer i deres daglige arbejde. En smart måde at øge effektiviteten på er at fokusere på et af de værktøjer, du bruger mest i din hverdag; musen. Den traditionelle mus kræver, at du bruger arme, ryg, skuldre, nakke, hænder og håndled for at udføre en meget simpel opgave: at flytte markøren på skærmen. Med den nye RollerMouse Red får du udført mere på kortere tid takket være, at hver bevægelse sker fra en central position, og du slipper for at bevæge armen eller håndleddet for at flytte markøren. Du flytter nemt markøren ved at røre let ved rullestaven med fingerspidserne. Ved at fjerne unødvendige bevægelser forbedrer du produktiviteten samtidig med, at du investerer i din fremtidige sundhed.

- Vores nyeste RollerMouse Red bruger teknologien på en helt ny måde med syv sensorer inden i, som aflæser markørens position, samtidig med at den intuitivt tilpasses din hastighed for at reducere mikrobevægelser og øge effektiviteten. Den har desuden flere nye funktioner, som f.eks. en bedre rullestav, større håndledsstøtte og et pænt design, fortæller Peter Braun hos Contour Design i Danmark.

Ifølge Peter Braun er det en almindelig misforståelse, at det er svært og tidskrævende at gå fra en traditionel mus til en RollerMouse.

– Vores produkter er designede til dig og den måde, du bør arbejde på. Det er en anden måde at tænke på, og de fleste overraskes af, at det er så nemt at komme i gang med at bruge RollerMouse. Efter en halv dag er de fleste i gang. Ingen går tilbage til en traditionel mus, når de har opdaget, hvor effektiv den er, fortæller han.

Forskere ved Harvards universitet har i et studie fundet ud af, at RollerMouse giver en væsentligt bedre stilling for håndled og skuldre ved arbejde foran computeren sammenlignet med en almindelig mus. Selvom trenden går mod et mere mobilt arbejdsliv, viser Contour Designs egen undersøgelse, at 77% foretrækker at sidde ved en stationær arbejdsplads, og at 81% arbejder mere effektivt ved den.

– Gode arbejdsredskaber gør, at vi arbejder hurtigere. Det er selvfølgelig smart at kunne have computeren med sig, men når vi skal udføre selve arbejdsopgaverne, vil vi sidde komfortabelt og have adgang til en stor arbejdsoverflade og skærm. Vores undersøgelse viser desuden, at 97% har oplevet, at en centralt placeret mus har påvirket deres sundhed positivt. Det er svært at være effektiv, når man har ondt. Ineffektivitet koster enormt mange penge, også inden du ender med en decideret sygedag, siger Peter Braun.

Den nye RollerMouse Red er ikke kun smart, den har desuden et lækkert design. Fremstillet i solid, elegant og holdbart aluminium er den et stilrent indslag på dit skrivebord. RollerMouse Red vandt Attendees Choice Award for bedste nye produkt ved den amerikanske ”National Ergonomics Conference and Exposition” i 2012.

– Vi har desuden tidligere vundet den prestigefulde internationale designpris Red Dot Design Awards for RollerMouse. Vi satser meget på, ud over funktionalitet, at fremstille et produkt, som tilfører noget æstetisk for brugeren.