Infrastruktur

Trendrapport: Cloud

I den digitale verden er mere eller mindre alt koblet op til skyen. Spørgsmålet er ikke længere, hvorvidt virksomheder skal flytte hele eller dele af deres IT ud i skyen, men i hvilken grad. Hvordan skal din virksomheds cloud-konfiguration se ud, og hvad skal overlades til samarbejdspartnere? Hent vores trendrapport Cloud og læs mere.

Cloud-baseret databehandling er levering af computertjenester - inklusive servere, datalagring, databaser, netværk, software, programmer, analyse - via internettet, og det giver dig stordriftsfordele og hurtigere adgang til fleksible systemressourcer. Betal kun for de cloud-tjenester, du bruger, og reducer dine driftsomkostninger. Brug infrastrukturen mere effektivt og tilpas den i takt med virksomhedens udvikling.

Hvis virksomheden ikke har dedikerede ressourcer til at have overblik over cloud-konfigurationer, dybdegående juridiske vilkår, kompatibilitet med GDPR, sikkerhedskopiering, support ved afbrydelser eller driftsproblemer eller faktisk udnyttelse af kapaciteten, er en sparringspartner guld værd. Med regelmæssigt tilsyn sørger du også for, at virksomheden har den optimale cloud-konfiguration, når det gælder sikkerhed, lovgivning og økonomi.

Der er opstået et marked med en ny type IT-partnere, der tilbyder tilpassede hybride cloud-løsninger, som inkluderer rådgivning, drift og vedligeholdelse.

Janus Døssing, Dustin.

Download vores trendrapport og tag del i det seneste inden for cloud-løsninger