Inspiration

TIPS: 5 podcasts for IT-proffer

Uanset om det er i bussen, på løbebåndet eller en stille weekend-morgen, så er en god podcast en af de absolut nemmeste måder at hente inspiration, viden og nye idéer på. Men udbuddet af podcasts er enormt, og man går let glip af de gode ting. Her er Dustin-redaktionens 5 podcast-tips til dig, der arbejder med IT og vil have styr på teknologier, forretninger og kulturen i tech-branchen.

Recode Decode with Kara Swisher

Tech-journalisten Kara Swisher har overvåget Silicon Valley længere end de fleste. Hun har mødt og interviewet alle fra de tidlige stjerner som Steve Jobs og Bill Gates til repræsentanter for den nye garde som Facebooks Sheryl Sandberg og Snapchats Evan Spiegel. Hun er kendt for at turde være benhård overfor Silicon Valley-stjernerne, samtidig med at hun er respekteret som få i branchen. I Recode Decode interviewer hun de mennesker, der styrer og sætter agendaen for den teknologiske udvikling.

Recode Decode »

a16z

Venture kapitalfirmaet Andreessen-Horowitz er et af Silicon Valleys absolut mest succesfulde og har investeret i virksomheder som for eksempel Airbnb, Facebook, Buzzfeed og Coinbase. De producerer også en virkelig god podcast, der går i dybden med tendenser og fænomener inden for tech-verdenen.

a16z »

The Wired podcast

Prisbelønnet podcast fra engelske Wired der tager aktuelle og interessante emner fra tech-verdenen op, ofte med et europæisk perspektiv som kan være svært at finde hos amerikanske tech-podcasts.

The Wired podcast »

The Tim Ferriss show

En af verdens største podcasts for entreprenører, tech-interesserede og mennesker, der gerne vil optimere deres liv. Succes-forfatteren og investoren (Twitter, Facebook og Uber med flere) Tim Ferriss interviewer verdens mest succesfulde mennesker inden for forskellige områder. En podcast, som mange sikkert kender, men hvis du ikke har hørt den endnu, så findes her en guldgrube af dybdeborende interviews med nogle af verdens mest indflydelsesrige og interessante personer inden for teknologi, startup-virksomheder og IT.

The Tim Ferriss show »

Vergecast

Til dig, der vil ha’ tjek på ugens tech- og gadget-nyheder, er denne podcast fra tech-sitet The Verge et oplagt valg. Her tjekkes nye produkter, ydelser og virksomheder efter i sømmene. Nogle gange er det rodet og lidt ustruktureret, men det er altid aktuelt og fyldt med interessante analyser. https://www.theverge.com/the-vergecast

Vergecast »

Du finder flere smarte IT-tips her »

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags