Inspiration

Smart og gennemtænkt – 5 tasker til dine gadgets

En smart og praktisk taske til at transportere computer og tilbehør gør arbejdsdagen både lettere og sjovere. Her er fem favoritter med forskellige indretninger, men som alle er både smarte og funktionelle.

1. Fleksibilitet på farten

Den digitale nomade har brug for en taske med mange funktioner. Thule har tænkt sig om og lanceret Subterra Carry-On, der opfylder mange funktioner på én gang. Udgangspunktet er det en stilren rygsæk, men når remmene gemmes væk, bliver den til en skuldertaske. Indeni rygsækken er der en mindre, separat computer-taske, som er perfekt, når du kommer frem til din destination og kun vil have din computer med videre til kundemødet. De mange anvendelige rum holder styr på alt fra elektroniktilbehør til pas og ekstra tøj.

2. Maksimal sikkerhed, minimal profil

Hvis du vil passe godt på din computer, men ikke vil investere i en decideret computer-taske med polstrede rum, kan Pro-Tek Sleeve fra Targus være alternativet. Det er et tre-lags etui, der passer til computere og tablets op til 13,3”. På indersiden mod computeren er der et lag af blød mikrofiber, så man undgår ridser. Mellemlaget er støddæmpende EVA-skum og yderst findes en vandtæt plastskal med en magnetisk lukning. Bær den som den er eller læg den i rygsækken.

3. Let og fri

Til dig der vil have en stilfuld rygsæk, der rummer alt det, der er brug for til en arbejdsdag, men som ikke koster en formue, findes der Belkin Classic Pro. Udover at den kan rumme en computer på op til 15,6” i et specielt rum tæt på ryggen, så har den masser af smarte rum, som gør det let for dig at holde orden i arbejdsrodet. Du kan desuden vælge, om du vil bære den som rygsæk eller som en messenger-taske over skulderen. Du kan også udnytte det praktiske rum på ydersiden til at gemme de ting, du vil have hurtig adgang til.

4. Stor og alsidig taske

Case Logic Lodo Satchel er svær at sætte i bås. Den passer lige godt til studenten, som til den forretningsrejsende. En af taskens største fordele er, at åbningen er så stor, at du hurtigt kan få overblik over hele indholdet i tasken. Praktisk! Tasken har et beskyttende rum til en 15” laptop, samt en polstret lomme til en tablet. Selv på ydersiden er der flere rum. To af dem har magnet lås, så du hurtigt kan få fat i dine gadgets, når du er på farten. Tasken findes i mørkeblå, olivengrøn og grå.

5. Klassisk lædermappe

En klassisk lædermappe er næsten altid et hit. Og hvis den desuden er fuld af praktiske løsninger, så har den potentiale til at blive en rigtig god ven. Cirafon Style Dark har plads til en 15” laptop og har gennemtænkt opbevaring til alt det, du har brug for i løbet af en arbejdsdag, som fx dokumenter, mobiltelefon, hovedtelefoner og tegnebog.

19 januar 2018

Tags