Infrastruktur

Skyportal: ny portal, som samler dine IT-tjenester

Har du allerede en IT-tjeneste hos Dustin? Skyportal er en gratis portal med selvbetjeningsfunktion, som på en nem måde samler dine cloud-tjenester.

Portalen er helt gratis og indgår fra og med 16. marts som en del af din cloud-tjeneste. Hvis du har tjenester inden for Private Cloud, Network, Backup, Storage eller Disaster Recovery, kan du gå ind og håndtere kapacitet og indstillinger på en utrolig brugervenlig måde. En vigtig funktion er, at du i realtid kan eksportere rapporter på præcis, hvad du udnytter på platformen. Det kan være serverkapacitet, antal servere og status på disse. Du kan også se historik, hvem der har gjort hvad, og hvordan anvendelsen af dine tjenester ændrer sig over tid.

Hvordan får man adgang til Skyportal?

- Kunder, som har en IT-tjeneste hos os, kontakter blot vores service desk, så ordner de alt vedrørende login-oplysninger. Vi har oprettet tre niveauer af brugerprofiler med forskellige rettigheder. En person hos kunden får fuld adgang og kan tildele yderligere brugerprofiler.

Bestil Skyportal her
Skærmbillede af Skyportal-platformen

Vi har set, at mange efterspørger at kunne eksportere denne type rapport i PDF- eller Excel-format for at kunne sende informationerne videre inden for organisationen.

Dan Mårtensson, Service Product Manager aCloud & Infrastructure hos Dustin.

Skyportal giver dig fuld fleksibilitet og overblik over dine IT-tjenester. Desuden kan du, hvis du har tjenesten Private Cloud, nemt tilføje, redigere og fjerne virtuelle servere direkte via portalen. Såkaldt "Audit Trail" er en anden god funktionalitet, som medfølger. Det vil sige sporbarhed og mulighed for at hente information om, hvem der har logget ind, foretaget ændringer osv. Og netop tilgængeligheden er noget, som Dan især fremhæver.

Mand, der arbejder hjemmefra på sin bærbare computer

- I princippet kan du gå ind på portalen klokken to om natten, installere en ny server og få adgang til den inden for ti minutter. Du kan også logge ind direkte på serveren via portalen. Her kan du tilføje eller reducere lagerkapaciteten, enten på eksisterende disk eller tilføje en ny disk til en server. Hvis du ikke selv vil gøre det, kan du naturligvis oprette en ticket til vores service desk, præcis som tidligere, uddyber han.

Bestil Skyportal her

Hvordan får man adgang til Skyportal?

Kunder, som har en IT-tjeneste hos os, kontakter blot vores service desk, så ordner de alt vedrørende login-oplysninger. Vi har oprettet tre niveauer af brugerprofiler med forskellige rettigheder. En person hos kunden får fuld adgang og kan tildele yderligere brugerprofiler.

Bestil Skyportal her

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags