Infrastruktur

Optimer kunderejsen med Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 er en omfattende løsning til virksomheder, der ønsker at forbedre og optimere kunderejsen. Johan Huhtanen, salgschef for Solutions Sales i Sverige, sammen med licensspecialist Dan Sjödin og Dynamics-ekspert Thomas Lärnäs deler deres indsigt i, hvordan Dynamics 365 kan hjælpe din virksomhed med at effektivisere salgsprocesser og skabe en sømløs kundeoplevelse.

Udfordringer og løsninger:

Virksomheder står over for flere udfordringer, såsom tidsmangel hos sælgere og kompleksiteten i at koordinere marketingaktiviteter. Derfor er det vigtigt at optimere disse processer for at opfylde kundernes forventninger og skabe vækstmuligheder.

Microsoft Dynamics 365 kan spille en afgørende rolle inden for Microsoft Business Applications. Fokus ligger på CRM-delene, især aspekter som Sales, Marketing og Customer Service. Platformen blev positioneret som en forlængelse af Microsofts eksisterende platforme, hvilket gør det nemmere for brugerne at komme i gang med at automatisere deres arbejdsprocesser.

Vi er nødt til at tilpasse vores markedsføring, vores salg og tilbud til kunden på en helt anden måde, end vi gjorde for et par år siden.

Brug af AI:

Integrationen af kunstig intelligens er en del af de seneste opdateringer gennem Sales Copilot, en indbygget AI-funktionalitet, der fungerer som en personlig assistent for sælgere og marketingfolk. På den måde kan du automatisere svarprocessen på e-mails og effektivisere arbejdsgangen.

Trinvis implementering:

For at lette implementeringen af Dynamics 365 anvendes en trinvis metode. Dette omfatter en grundinstallation, aktivering for nøglebrugere, pilotfase og workshops for at tilpasse systemet til virksomhedens behov. Denne metode gør det nemt for virksomheder gradvist at tage platformen i brug uden at støde på overvældende kompleksitet.

Integration i Microsoft-miljøet:

Det gælder om at skabe et ensartet arbejdsmiljø ved at integrere Dynamics 365 i Microsoft-miljøet, især i Outlook og Teams. Dette muliggør en problemfri overgang for brugerne og øger dermed brugervenligheden og produktiviteten.

Kort sagt har Microsoft Dynamics 365 kapaciteten til at hjælpe din virksomhed med at optimere kunderejsen, forbedre salgsprocesserne og skabe vækst. Ved at integrere kunstig intelligens og tilbyde fleksibilitet gør Dynamics 365 det nemmere for virksomheder at håndtere kunderelationer effektivt og forblive konkurrencedygtige.

MICROSOFT Logotype

Vil du vide mere?

Kontakt os på [email protected] eller på telefon 78 71 23 23.

Mandag - fredag
08:00-17:00