Infrastruktur

Nem og tryg levering af kvalitets-pc’er fra Lenovo

Dustin leverer kvalitet fra Lenovo gennem SKI-aftalen. Det er enkelt og bekvemt, og du får en leverandør, som vægter ansvarlighed.

Du er i sikre hænder og får nem og bekvem levering af kvalitets-pc’er fra Lenovo, når du køber gennem Dustin, der siden efteråret 2018 har leveret på SKI-rammeaftale 50.40. Aftalen betyder, at du som indkøber i staten eller tilmeldte kommuner og regioner kan købe computere og tilbehør uden at skulle gå i miniudbud.

Dustin og Lenovo har haft et stærkt samarbejde gennem mange år i den offentlige sektor. Det giver dig en række fordele.

For det første får du adgang til et bredt sortiment af kvalitetsprodukter fra Lenovo, som er erhvervslivets foretrukne leverandør af pc’er. Du bestiller nemt gennem Dustins velfungerende webshop – og det sker til særdeles attraktive priser.

For det andet får du med Dustin en leverandør, som stræber efter integritet, gennemsigtighed og ansvarlig adfærd i alt. For eksempel er det Dustins mål at reducere sin klimapåvirkning med 40 procent inden 2020 sammenlignet med 2014/15.

For det tredje får du adgang til effektiv, landsdækkende Field Service med hurtig support på de indkøbte produkter, når der er brug for det.

Attraktive Lenovo-pc’er

Blandt de attraktive Lenovo-produkter er den ultrakompakte M920 Tiny monteret i en Tiny in One. Det er en elegant stationær med en lille computer, som er placeret inde i skærmkabinettet. Derved har man kun skærmen stående, og man har færre kabler, mindre rod og nemmere rengøring.

Du kan også overveje den bærbare ThinkPad X380 Yoga. Den kan hurtigt og ubesværet omdannes til en tablet eller stilles som et telt – perfekt ved præsentationer, og når man skal kigge på en opgave sammen med en kollega.

Alle Lenovos pc’er leveres med ThinkShield, som er markedets bedste sikkerhedsløsning bl.a. med sikkerhedschip. Der er desuden bærbare pc’er med fingeraftrykslæser, ThinkShutter, som lukker af for kameraet, og PrivacyGuard, så skærmen ikke kan aflæses fra siden.

Også klimamæssigt er Lenovo den fornuftige løsning. Lenovo har reduceret CO2-udledningen under produktionen med 35 procent. Det skyldes en helt ny teknik, hvor man lodder komponenterne fast ved en lavere temperatur end tidligere.

Læs mere om SKI 50.40.

Michael Wede

Vi stræber efter integritet, gennemsigtighed og ansvarlig adfærd i alt, hvad vi gør.

Michael Wede,
Business Unit Director, Dustin

Jan-Henrik Thomsen

Lenovo har markedets bedste produkter, som gennemgår flere tests efter de strengeste kriterier end nogen andre pc’er.

Jens Henrik Thomsen,
salgsdirektør, Lenovo

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags