IT-sikkerhed

Med backup fra Dustin for Office 365 får du komplet beskyttelse af dine data

Flere og flere af vores kunder vælger at migrere til skyen med Office 365. Det er dog vigtigt at huske, at Office 365 ikke tilbyder traditionel backup. Slettede dokumenter eller ældre versioner kan kun genindlæses inden for i gennemsnit 90 dage. Det betyder, at din virksomhed har brug for at supplere med backup. Med Dustins backuptjeneste for Office 365 er dine data sikre, så længe du ønsker det.

Backup fra Dustin – en enkelt løsning til en lav pris

Dustins backuptjeneste omfatter backup af Office 365 til OneDrive, SharePoint og Exchange. Du vælger selv, hvor længe din virksomhed vil gemme sikkerhedskopierne, og du betaler kun et lavt licensgebyr pr. bruger og måned. Du betaler altså ikke for flere licenser til backupfunktionerne, end du har brug for.

Et tilbud tilpasset til din virksomhed

Dustins backuptjeneste supplerer Dustins populære tilbud Office 365 som tjeneste til små og mellemstore virksomheder. I Office 365 med tjeneste fra Dustin indgår der altid administration og support af Office 365 og desuden klientsupport, hvis en bruger for eksempel skulle få problemer med sin computer. Dustin er et godt valg som partner for Office 365, fordi du får hjælp til både software og hardware.

Dustin tilbyder tre forskellige niveauer, når du ønsker at migrere til Office 365

365 med tjeneste - "Kan selv"

Betyder at du selv tager dig af migreringen, mens vi hjælper dig med support. Du betaler derefter ud fra den abonnementsform, du har valgt til Office 365.

Office 365 med tjeneste – "Hjælp på vejen"

Betyder, at du får støtte fra os under processen. Du betaler et engangsbeløb for migreringen og slipper for afbrydelser i dine IT-leverancer. Derefter betaler du ud fra den valgte abonnementstype.

Office 365 med tjeneste – "Fra A til Å"

Betyder, at vi tager os af hele migreringen til skyen uden afbrydelser i dine IT-leverancer. Du betaler intet ved migration, det hele samles under omkostningerne for den valgte abonnementstype.

Hvis din virksomhed køber Office 365 "Fra A til Å" fra Dustin, indgår der backup. Backup kan også købes som tilvalg til Office 365 - "Kan selv" og Office 365 – "Hjælp på vejen".

Med Office 365 med tjeneste fra Dustin, inklusive backup, kan du fokusere på kerneforretningen. Dit IT-miljø kan nemt komme til at ændre sig, efterhånden som din virksomhed udvikler sig, og dine data er altid sikre - i dag og i fremtiden. Du er meget velkommen til at kontakte os for flere oplysninger om vores tjenester, de forskellige abonnementstyper til Office 365 og de priser, vi kan tilbyde.

Vil du vide mere?

Kontakt os eller læs mere om Cloud Client her.

Vil du have hjælp til at finde det abonnement, der passer bedst til din virksomhed?

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags