Inspiration

Klar til sommeren?

Det er næsten umuligt at forstå, men ferien nærmer sig. Gløderne fra Sankt Hans-bålet er slukket, og jordbærsæsonen er begyndt. Dustins egne mærker, sørger for, at du er klar til alle sommerens eventyr. Nyd den krystalklare lyd, oplad din mobiltelefon, når du vil, og sæt stikket i, uanset hvor du er i verden.

Inden du tager af sted

Det er det samme hvert år. Hvad skal med i kufferten? Får jeg brug for den kraftige trøje? Behøver jeg egentlig mere end badetøj og et sæt at skifte med? Det er i hvert fald ikke en dårlig ide at tage en powerbank med. Med en stærk, bærbar oplader kan du lytte til musik eller arbejde uden afbrydelser, uden at mobilen løber tør. Cirafon Powerbank lader dig oplade din mobil op til tre gange. Små LED-lamper fortæller, hvor meget batteri der er tilbage, og hvornår det er tid til at genoplade. Når mørket falder på, er den indbyggede lommelygte en ven i nøden.

Når du ikke har lyst til at have din ekstra rygsæk fra Cirafon NOTEBOOK BACKPACK CITY SLIM på ryggen, kan du nemt sætte den fast på din kabine- eller rejsekuffert med en bagagerem. Den praktiske rygsæk med det slanke design gør det muligt for dig at pakke det mest nødvendige og passer perfekt til dagsture, men også til kortere arbejdsrejser.

Taskens hovedrum har en ekstra lang lynlås, så du hurtigt og nemt kan overskue indholdet uden at skulle tage det ud af tasken. Det store rum indeholder to polstrede indvendige rum, der beskytter din computer eller tablet mod stød og ridser. Der er ekstra rum til mobiltelefon, tegnebog og andet tilbehør, som du måske vil have med. Der er også et færdigmonteret USB-kabel, der går ud gennem tasken fra indersiden, så du nemt kan have telefonen i hånden, mens du oplader den fra strømforsyningen i tasken.

Dustin Private label products

I bilen, bussen eller flyet

Vi har alle prøvet det. Du skal lige til at lytte til Fordi det' sommer på P3, men så har nogen lavet helt andre planer, som slet ikke passer med dine egne. Løsningen på problemet er ikke langt væk. Tag et kig på Voxicon GR8-høretelefonerne. De fuldt dækkende og trådløse høretelefoner med krystalklar lyd, støjreduktion og indbygget mikrofon sørger for, at du kan beholde dit fokus eller helt slippe dit fokus. Valget er dit.

Med en rækkevidde på op til 10 meter behøver du ikke at have mobilen med rundt overalt. Med den aktive støjreduktion kan du lukke den kaotiske omverden ude og nyde din yndlingsmusik uden forstyrrende baggrundsstøj. Vælg at aktivere støjreduktionen, selvom du ikke lytter til musik, men bare vil arbejde uforstyrret. Med de smarte kontroller på høretelefonerne kan du nemt skifte mellem samtale og musik. Nyd den perfekte pasform og op til 12 timers batteritid. Omgiv dig med musik i toget, på cafeen eller på kontoret.

Fremme ved rejsemålet

Har du prøvet at tage om på den anden side af kloden uden at tage højde for, at de lokale elselskaber tænker anderledes, når det kommer til kontakter? Med Cirafon world adapter kan du være sikker på, at du kan tilslutte alle dine enheder, uanset elnettet. Oplad din computer og mobil på samme tid. Den kompakte og alsidige rejseadapter er udstyret med to USB-stik og tilsluttes lige nemt til kontakter i Europa, Storbritannien, USA, Japan, Australien og Kina. Med både en powerbank og en rejseadapter i rejsetasken er du sikker på altid at kunne oplade både computer, tablet og mobiltelefon.

Medbring din musik med Voxicon W8 Blue. Højtaleren er vandtæt. Det betyder, at du kan tage den med helt ned i vandet. Til trods for sin størrelse tilbyder Voxicon W8 Blue en fantastisk lydoplevelse. Den er også nem at tilslutte, trådløst eller via AUX-indgangen, og med den lange batteritid kan du lytte hele dagen lang. Den indbyggede mikrofon gør højtaleren til en naturlig udvidelse af din mobiltelefon. Skift problemfrit mellem vigtige samtaler og sommerens spillelister.

Hvis du ikke vil gå glip af træningen i din ferie, har Voxicon et sæt sportshøretelefoner, Voxicon Bt Headset Sport, med førsteklasses lyd og behagelig pasform. Så kan du uden videre tage opkald på løbeturen med den indbyggede mikrofon i høretelefonerne. Høretelefonerne er designet til dig, der vil være fri for besværlige kabler. Det eneste kabel, du skal bekymre dig om, er det, der holder høretelefonerne sammen. Kablet til lydkilden slipper du helt for. Det giver større bevægelsesfrihed, samtidig med at du har alle de funktioner, du har brug for i den lille kontrol ved den højre øretelefon.

Private label products on table

Dustin har et af markedets bredeste udvalg af IT-produkter og -tjenester. Dustin har også fem egne mærker, der supplerer og udvider sortimentet endnu mere. Fokus ligger på at tilbyde omhyggeligt testede og udvalgte produkter med hurtige og pålidelige leverancer. Produkter, der ikke koster en formue. Ud over Voxicon finder du mærkerne Cirafon til pc- og mobiltilbehør, Gilford til toner og blæk, Prokord til installationsprodukter og Tranzip til lagring.

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags